Maštate o tekućem puderu koji će i po ljetnim vrućinama ostati netaknut, dati prirodni mat izgled, prekriti sve nesavršenosti na licu, a istovremeno biti lagan? Možda je tekući puder Phoera baš ono što tražite.

Koliko ste puta isprobali neki tekući puder koji ima dosta kvaliteta, ali nešto mu ipak nedostaje? Prema komentarima žena koje su ga isprobale, tekući puder Phoera nema niti jednu manu, a pogodan je za svaki tip kože.

Savršeni mat efekt postojan je i na masnoj koži, a puder ostaje na licu netaknut satima nakon nanošenja

Riječ je o vodootpornom puderu koji daje prirodan mat izgled prekrivajući apsolutno sve nesavršenosti na licu, od sitnih žilica i crvenila do izražajnih ožiljaka od akni, a pritom nema neželjeni efekt maske, već je osjećaj lagan i prirodan. Prema komentarima prezadovoljnih kupaca, savršeni mat efekt postojan je i na masnoj koži, a puder ostaje na licu netaknut satima nakon nanošenja. Isto je tako pogodan i za suhu kožu s vidljivim borama.

Tekući puder Phoera Hvaljeni tekući puder Phoera dolazi u deset nijansi (Foto: Phoera)

Neću reći ništa novo što drugi već nisu rekli – apsolutno fantastičan! Zrela koža, bez suhoće, bez isticanja bora... Mala količina pudera sasvim je dovoljna. Jako dobra kvaliteta, obožavateljica sam ovog pudera, komentirala je jedna zadovoljna mušterija.

Žena nanosi maskaru "Radi čuda": Maskara kojoj je više od 6000 žena dalo čistu peticu

Stavljanje olovke za usne "Traje satima": Olovka za usne od 8,90 kuna koju žene ne prestaju hvaliti

Hvaljeni tekući puder Phoera dolazi u deset nijansi, može se kupiti na stranici The Purple Shopper, a trenutačno je s 262,58 kuna snižen na 130,96 kuna.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju