Na 75. Dubrovačkim ljetnim igrama premijerno je izveden Vojnovićev "Ekvinocijo" u režiji Krešimira Dolenčića. Zrinka Cvitešić i Goran Višnjić u predstavi tumače glavne uloge, one Jele, Ivove majke i Nika Marinovića, a to je prvi put da Zrinku i Gorana gledamo zajedno na sceni.

Galerija

Puno gledalište dokaz je da se premijera predstave "Ekvinocijo" redatelja Krešimira Dolenčića, nastale prema drami dubrovačkog književnika Ive Vojnovića, vrlo željno čekala. To je bio i prvi put da su se Zrinka Cvitešić i Goran Višnjić našli skupa na sceni, a predstava je održana na novoj festivalskoj lokaciji, istezalištu Posat.

Premijera predstave 'Ekvinocijo' na 75. Dubrovačkim ljetnim igrama - 2 Foto: Grgo Jelavic/Pixsell

Zrinka Cvitešić na premijeru je stigla sa svojim partnerom, bivšim nogometašem Nikom Kranjčarom, a glumica je izgledala zanosno u elegantnoj haljini s potpisom dizajnerice Matije Vuice, čije kreacije Zrinka uvijek bira za svečana događanja.

Premijera predstave 'Ekvinocijo' na 75. Dubrovačkim ljetnim igrama - 7 Foto: Grgo Jelavic/Pixsell

Dugačka haljina bez naramenica i sa srcolikim dekolteom cijela je protkana svjetlucavim nitima srebrno-zlatne boje te lijepo pada do poda i u donjem je dijelu lagano prozirna.

Premijera predstave 'Ekvinocijo' na 75. Dubrovačkim ljetnim igrama - 6 Foto: Grgo Jelavic/Pixsell

Uz ovakvu večernju toaletu savršenu za ljetne večeri nakit nije ni potreban, pa je Zrinka Cvitešić stavila samo decentne viseće naušnice, dok je kosu nosila zalizanu.

Premijera predstave 'Ekvinocijo' na 75. Dubrovačkim ljetnim igrama - 11 Foto: Tonci Plazibat/Cropix

Zrinka Cvitešić: Korzetirani top i suknja balerina-kroja za otvorenje Dubrovačkih ljetnih igara

Baš je kulerica: Sve što je danas odjenula Zrinka Cvitešić pospremile bismo u vlastiti ormar