Prošli tjedan dale smo vam težak, ali i zgodan zadatak. Zamolile smo vas da nam glasanjem u našoj anketi pomognete odabrati najzgodnijeg slavnog Hrvata svih vremena.

Pred vas smo stavile popis od deset imena na kojem su se nalazili šarmeri koju pažnju pripadnica ljepšeg spola plijene već desetljećima, poput Frane Lasića i Vlade Kalembera, ali i predstavnici novije generacije, među kojima se ističe pjevač Vlaho Arbulić.

Nitko od spomenutog trojca nije odnio pobjedu u anketi. Nakon prikupljenih više od 12 i pol tisuća glasova pokazalo se da čitateljice Zadovoljne najviše padaju na šarm zagrebačkog dečka s bečkim manirama.

Radi se o bivšem nogometašu Niki Kranjčaru, koji je u anketi odnio nadmoćnu pobjedu. U trenutku pisanja teksta od prikupljenih 12.557 glasova njih 2509 bilo je za Niku. Idući zgodni Hrvat na popisu ima 638 glasova manje.

Iako se ne pojavljuje često u javnosti, vjerojatno su baš ta iskrena skromnost i život daleko od svjetla reflektora pridonijeli Nikinoj popularnosti među našim čitateljicama.



Anketa je samo potvrdila ono što smo već napisali. Žene su obožavale i dalje obožavaju Niku u svim njegovim izdanjima – sportskim, ležernim, s bradom ili bez nje, s dugom ili kratkom kosom. Niko je jednostavno jedan od onih muškaraca koji dobro izgledaju bez obzira na stajling.

Poredak svih kandidata u našem izboru u trenutku pisanja teksta izgleda ovako:

  1. Niko Kranjčar (2509)
  2. Vlaho Arbulić (1871)
  3. Goran Višnjić (1424)
  4. Boris Blažeković (1392)
  5. Janko Popović Volarić (1391)
  6. Vlado Kalember (1374)
  7. Frano Lasić (855)
  8. Mario Ančić (774)
  9. Goran Ivanišević (602)
  10. Zvonimir Boban (370)

Ako želite potvrditi Nikinu pobjedu ili dati glas nekom drugom, i dalje možete glasati u našoj anketi.

Najzgodniji poznati Hrvat svih vremena je...

glasova:

 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju