U srijedu je u Dubrovniku stručni žiri odlučivao koja će telenovela ući u finale Međunarodne nagrade Emmy. Međunarodna akademija koja dodjeljuje nagradu odlučila je da će polufinalno natjecanje organizirati United Media i Nova TV. Za domaćina je pak odabran Grad Dubrovnik.

Galerija

Nakon polufinalnog ocjenjivanja u kategoriji Telenovala za 50. Međunarodnu nagradu Emmy® uslijedila je i gala večera na kojoj su se okupili osim stručnog žirija i brojni profesionalci iz svijeta televizije, produkcije i kreativne industrije.

Članovi žirija te predstavnici i gosti United Medije, domaćina ovog prestižnog događaja u Dubrovniku prošetali su se crvenim tepihom i uživali u glamuroznom ozračju kluba Lazareti.

Članovi žirija Danis Tanović, Darko Drinovac, Stanko Herceg, Branko Ivanda, Zrinka Jankov, Nataša Buljan, Danijel Pek, Vyara Ankova, Danica Pajović, Ivan Živković i Nevio Marasović, nakon sudjelovanja u ovom važnom polufinalnom procesu koji će koji će odrediti nominirane za ovu prestižnu nagradu, imali su priliku opustiti se i zabaviti zajedno s ostalim uzvanicima.

Sudionici gala večere povodom polufinalnog ocjenjivanja za Međunarodnu nagradu Emmy Foto: Grgo Jelavic/Pixsell

Ovom prilikom tako su se na jednom mjestu okupili brojna poznata TV lica i zvijezde te ostali profesionalci iz svijeta produkcije, televizijske i filmske industrije.

Zrinka Cvitešić u Dubrovniku - 3 Foto: Grgo Jelavic/Pixsell

Među uzvanicima je bila i glumica Zrinka Cvitešić koja je pokazala još jedno svoje sjajno modno izdanje i potvrdila svoju ljubav prema odijelima.

Na crveni tepih glumica je stigla u crnom sakou s dubokim dekolteom i kratkim hlačama koje su istaknule njezine noge.

Jelena Perčin: Tako ženstveno izdanje koje bi pohvalile i holivudske dive

Tina Walme: Wow haljina s visokim prorezom za šetnju dubrovačkim crvenim tepihom

Odijelo je uparila s crnim sandalama na vezanje, a osim dramatičnog make-upa glamuru ovog izdanja doprinos je dala i predimenzionirana srebrna choker ogrlica koja se spuštala niz Zrinkin vrat. U ruci je držala crnu torbicu. 

Glumica je uz odijelo nosila savršene crne sandale Foto: Grgo Jelavic/Pixsell

Ovo izdanje samo nam je još jednom potvrdilo da Zrinka s razlogom nosi titulu jedne od naših najbolje odjevenih glumica.

Zrinka Cvitešić u Dubrovniku - 1 Foto: Grgo Jelavic/Pixsell