U Dubrovnik je stigla Međunarodna nagrada Emmy®. Ondje su se u srijedu okupili vodeći profesionalci kako bi odabrali koje će telenovele biti nominirane. Domaćini ove prestižne nagrade bili su grupacija United Media i NovaTV.

Međunarodni Emmyji dodjeljuju se serijama koje su snimane izvan SAD-a. Koje je telenovele odabrao žiri, znat će se do kraja mjeseca, a pobjednici 21. studenog, kada je dodjela u New Yorku.

Na jučerašnjoj svečanosti u Dubrovniku okupila su se brojna poznata lica, a među njima i plesačica Tina Walme, koja je na svečanoj gala večeri blistala u crnom izdanju.

Tina Walme u Dubrovniku - 2 Na svečanosti u Dubrovniku okupila su se brojna poznata lica (Foto: Grgo Jelavic/Pixsell)

Za crveni tepih Tina je odjenula crnu satensku haljinu. Gornji dio haljine činio je korzet s tankim bretelama i volanima od tila na rubovima, dok se prema dnu haljina blago širila. Detalji koji su je učinili još posebnijom bili su šlep i visoki prorez na prednjem dijelu.

Haljinu je plesačica uparila s crnim štiklama. Nosila je i decentnu ogrlicu, a svoju dugu plavu kosu nosila je raspuštenu, oblikovanu u blage valove.

Tina Walme: Jednostavna, a moćna kombinacija za pružanje podrške partneru na Pulskom filmskom festivalu Tina Walme i Marko Petrić na otvorenju 69. Pulskog filmskog festivala - 3 Tina Walme i Marko Petrić na otvorenju 69. Pulskog filmskog festivala - 2 Tina Walme i Marko Petrić na otvorenju 69. Pulskog filmskog festivala - 1 +1 Tina Walme i Marko Petrić na otvorenju 69. Pulskog filmskog festivala - 5

Društvo na crvenom tepihu pravio joj je zaručnik, glumac Marko Petrić, koji je za ovu prigodu izabrao crni smoking u kombinaciji s crnom košuljom i leptir-mašnom.

Tina Walme u Dubrovniku - 1 Tina Walme i Marko Petrić (Foto: Grgo Jelavic/Pixsell)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju