Anketa portala za pronalaženje partnera Match.com istraživala je ljubavne živote više od 5.000 slobodnih muškaraca i došla do iznenađujućeg i prilično neoptimističnog podatka

Rezultati ankete vodećeg američkog portala za pronalaženje partnera Match.com zaključila je da je ljubav za neke muškarce, čini se, zaista nedostižna.

Iznenađujuće, anketa je otkrila da se muškarci (među onima koji se zaljube) zaljubljuju češće od žena

Naime, u ispitivanju u kojem je sudjelovalo više od 5.000 slobodnih muškaraca iz raznih dijelova SAD-a svaki peti muškarac, odnosno njih 1.000 priznalo je da nikada u životu nisu bili zaljubljeni. Ni za žene podaci nisu najoptimističniji – 18 posto ispitanica priznalo je da nikada nisu bile zaljubljene.

Ipak, mnogi muškarci i dalje su prilično optimistični kada je riječ o tome da će se zaljubiti i pronaći ženu svoga života. Prema rezultatima ankete 95 posto muškaraca vjeruje u ljubav na prvi pogled, a 41 posto priznalo je da su barem jednom zaljubili na prvi pogled.

Iznenađujuće, anketa je otkrila da se muškarci (među onima koji se zaljube) zaljubljuju češće od žena. Prosječan muškarac zaljubi se 3.7 puta u životu, a žena 2.9 puta. Takav podatak može se pripisati činjenici da žene mudrije biraju u koga će se zaljubiti.

Donosimo i 20 gesti koje frajeri rade samo ako vas stvarno vole.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju