Stihovi obožavane pjesme "U ljubav vjerujem" grupe Parni valjak saželi su poantu ovog teksta. Vjerujemo u ljubav, a vjerujemo i u malo boje na usnama. Zašto? Zato što je upravo to trik s kojim u sekundi možete osvježiti izgled svog lica.

Galerija Michelle Williams Priyanka Chopra Adele +8 Kerry Washington

Posljednjih godina svjedoci smo velike popularnosti "nude" ruževa. Točnije, ruževa u boji kože koji se (ovisno o vašem tenu i odabranoj nijansi) vizualno mogu stopiti s licem.

I dok nekim ženama to laska, većini ipak bolje pristaju ruževi u malo izražajnijim nijansama. Bolje rečeno, naše lice postaje izražajnije uz malo boje na usnama, a dokaz za to su i make-up lookovi brojnih poznatih dama.

Gigi Hadid Nema nijanse ruža koju Gigi Hadid nije isprobala (Foto: Guliver Images/AFP/Profimedia)

Manekenka Gigi Hadid samouvjereno nosi baš sve nijanse. S obzirom na posao kojim se bavi, nema boje koju dosad nije isprobala i često je vrlo odvažna u svom odabiru pa smo je tako na raznim događanjima viđali čak i sa sivim ružem.

Naravno, često posegne i za tradicionalnijim rješenjima pa su tako "nude" nijanse redovit gost njezinih usana u svečanim i glamuroznim prigodama. Iako i s njima izgleda fantastično, čim na usne stavi malo boje dojam je još bolji.

Gidi Hadid Gidi Hadid (Foto: Guliver Images/AFP/Profimedia)

Ponekad je i minimalna razlika u nijansama dovoljna za bolji dojam, kao što se vidi na primjeru glumice Emme Stone.

Zavirite u galeriju i pogledajte kako su ruževi u izražajnijoj boji automatski osvježili lica poznatih dama.

Emma Stone Emma Stone (Foto: Guliver Images/AFP/Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju