Odabrati dobar krevet za spavaću sobu nije lak zadatak, a možda je baš krevet izrađen od drveta ili iverice pravi izbor za vas.

Galerija Drveni krevet kao inspiracija za uređenje spavaće sobe - 8 Drveni krevet kao inspiracija za uređenje spavaće sobe - 10 Drveni krevet kao inspiracija za uređenje spavaće sobe - 2 +13 Drveni krevet kao inspiracija za uređenje spavaće sobe  

Kada kupujemo krevet svakako je preporučljivo dobro proučiti ponudu i otkriti što nam najviše odgovora jer od dobrog kreveta, upotpunjenog s dobrim madracem i jastukom, kreće i dobar san. Pri izboru kreveta, naravno, gledamo i da stilski odgovara uz ostatak namještaja, a krevet izrađen od drveta ili iverice lijepo će se uklopiti u svaki stil uređenja.
Slika nije dostupna Dva u jedan: Deset kreveta koji će vam uštedjeti prostor u spavaćoj sobi
Ideje za uređenje spavaće sobe u žutoj i zelenoj boji - 1 10 fotodokaza da su zelena i žuta sjajan izbor za spavaću sobu
Prirodni materijali uvijek su dobro došli, naročito u prostoru u kojem provodimo puno vremena kao što je vlastiti dom. Drvo pogotovo životnom prostoru daje posebnu toplinu, udobnost i mirnoću, a drveni krevet svevremenski je izbor s kojim ne možete pogriješiti.

Drveni krevet kao inspiracija za uređenje spavaće sobe - 11 Krevet od drveta ili iverice spavaćoj sobi dat će i posebnu dozu finoće (Foto: Living4media)

Krevet od drveta ili iverice spavaćoj sobi dat će i posebnu dozu finoće, a u galeriji pogledajte fotografije koje dokazuju da drveni krevet u spavaćoj sobi uvijek izgleda kraljevski. Na istom mjestu provjerite i ponudu kreveta izrađenih od drveta ili iverice u trgovinama.
 
Drveni krevet kao inspiracija za uređenje spavaće sobe - 17 Prima, 1028 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju