Tražite li inspiraciju za uređenje ili preuređenje doma i želite isprobati nešto drukčije, svježe, moderno i svjetski, predlažemo vam da to bude kombinacija ružičaste i zelene boje. Ovaj ogromni trend u uređenju interijera već je stekao brojne poklonike, što pokazuje i nevjerojatan porast popularnosti na Pinterestu.

Galerija Kombinacija zelene i ružičaste u interijeru izgleda baš divno - 9 Kombinacija zelene i ružičaste u interijeru izgleda baš divno - 8 Kombinacija zelene i ružičaste u interijeru izgleda baš divno - 2 +6 Kombinacija zelene i ružičaste u interijeru izgleda baš divno

Porast od čak 1150 posto na Pinterestu bilježi trend uređivanja interijera u zelenoj i ružičastoj boji. Ako ste ikada sumnjali da je ta kombinacija boja pun pogodak i da itekako dobro izgleda u interijeru, fotografije koje smo skupili u galeriji uvjerit će vas da stvarno izgleda divno.

Tražite li inspiraciju za uređenje ili preuređenje doma i želite isprobati nešto drukčije, svježe, moderno i svjetski, predlažemo vam da to bude kombinacija ružičaste i zelene boje.



Bilo da je riječ o jačoj ružičastoj ili zelenoj ili suptilnijim nijansama, ružičasta i zelena u paru prostor će učiniti ugodnim, modernim i vrlo poželjnim za boravak u njemu.

Razgledajte našu fotogaleriju i pronađite inspiraciju za uređenje vlastitog životnog prostora.

Kombinacija zelene i ružičaste u interijeru izgleda baš divno - 6 Kombinacija zelene i ružičaste u interijeru izgleda baš divno (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju