Kada je riječ o uređenju doma, kupaonice su nam nekako posebno zanimljive. Kupaonica je zapravo intiman prostor u kojem započinjemo i završavamo dan, a kada se želimo opustiti od stresa i barem nakratko zaboraviti na probleme, često nam prvo na pamet padne topla kupka.

Galerija Kupaonica u bijelo-sivoj kombinaciji boja - 2 Kupaonica u bijelo-sivoj kombinaciji boja - 10 Kupaonica u bijelo-sivoj kombinaciji boja - 5 +6 Kupaonica u bijelo-sivoj kombinaciji boja  

Upravo zbog faktora opuštanja u kupaonicama najčešće nalazimo neutralne i smirujuće boje, a kombinacija boja s kojom se ne može pogriješiti jest bijelo-siva.

I za kupaonice i za kuhinje jedan od najpopularnijih finijih materijala svakako je bijelo-sivi mramor. Riječ je o bezvremenskoj klasici neupitne estetike koja se lako uklapa i u tradicionalne i u moderne prostore. Uz mramor, poželjni su materijali i kvarc i porculanske pločice, koji izgledaju poput prirodnog kamenja te su također vrlo izdržljivi.

Upravo zbog faktora opuštanja, u kupaonicama najčešće nalazimo neutralne i smirujuće boje



Potpuno je razumljivo zbog čega je bijela najpopularnija (ne)boja u kupaonicama – simbolizira čistoću, svjetlo i sigurnost. Bijela obično ima pozitivnu konotaciju, može predstavljati uspješan početak te simbolizira savršenstvo.

Uz dodatak neutralne i elegantne sive, kupaonica će izgledati posebno i svježe, a njezino uređenje onda možete nadograditi življim bojama, poput zelene, tirkizne, ružičaste i slično.

Prolistajte našu fotogaleriju i uvjerite se da se s bijelo-sivom kombinacijom u kupaonici ne može pogriješiti, pa i onda kada u njoj nisu mramor ili kvarc. Pogledajte i 10 kupaonica slavnih zvijezda u kojima bismo mogli živjeti.

Kupaonica u bijelo-sivoj kombinaciji boja - 4 Kupaonica u bijelo-sivoj kombinaciji boja uvijek izgleda posebno i svježe (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju