Kad je uređenje u pitanju, veći broj domova slavnih žena izgleda poput skupe kopije iz kataloga namještaja za skandinavski stil. Svijetla paleta broja naglašena sa sivim i crnim detaljima te prevladavanje drva u dekoru njihova je zajednička crta.

Galerija Dnevna soba Sophie Turner u domu na Floridi Blagovaonica Care Delevingne u Kaliforniji Dnevna soba Carey Mulligan u Los Angelesu +6 Spavaća soba Kat Von D

Takvi domovi izgledaju lijepo i poželjno, no manjka im „karakter“ koji se obično postiže upotrebom odvažnih elemenata, upečatljivih boja, dezena i tkanina.

Zeleni zidovi blagovaonice i plavi stolci? Zašto ne? Ova kombinacija svidjela se britanskoj manekenki i glumici Cari Delevingne.

Blagovaonica Care Delevingne u Kaliforniji Blagovaonica Care Delevingne u Kaliforniji (Foto: Profimedia)

Minnie Driver, pak ne bježi od upečatljivih tapeta u dnevnoj sobi, dok Paris Jackson voli istaknuti svoje umjetničke hobije i pretvoriti ih u dekorativni element u prostoru.

Kada ste zadnji put vidjeli fotografije doma neke poznate osobe i zapazili policu za knjige koja je ispunjena do posljednjeg centimetra? Glumica Drea de Matteo jedna je od osoba koja voli živjeti okružena pisanom riječi.

I lijepi i funkcionalni: 10 fantastičnih otoka u kuhinjama slavnih dama Marion Cotillard Kate Upton Cindy Crawford +7 Cindy Crawford

Odmor za dušu i tijelo: Jedini resort u Europi koji spaja zdrav život i hedonizam Terme Sveti Martin Terme Sveti Martin - Soba za one sklone alergijama Terme Sveti Martin - Pročišćivač zraka +5 Terme Sveti Martin - Pročišćivač zraka

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte slavne dame koje se u unutarnjem uređenju ne mogu zadovoljiti s bijelim zidovima i crnim namještajem.

Spavaća soba Kat Von D Spavaća soba Kat Von D (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju