Prava zima je napokon stigla pa je došlo vrijeme je da provjerimo ponudu mekanih i toplih papuča koje će nam fino ugrijati noge.

Galerija Kućne papuče Kućne papuče Kućne papuče +7 Deichmann, 6,99 eura

Hladne noge mnogima su veliki problem kada stignu niske temperature, ali tom problemu možemo doskočiti noseći tople papuče. S dolaskom zime naročito su tražene bucmastije, flafaste papuče koje provjereno griju stopala, a ujedno su i vrlo udobne.

Kućne papuče Sinsay, 7,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Mnogi modeli i estetski su privlačni, a mi smo pronašli modele ukrašene životinjskim uzorkom,  pahuljicama i one po uzorku na popularni Birkenstock model, a posebno su slatke one s likom psića i još uvijek popularnog Pokemona. 

Kućne papuče Next, 15 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Iako smo za pravu zimu trebali malo pričekati, ona je sada napokon došla i potaknula nas da razmišljamo o načinima na koje se možemo ugrijati. Kakve smo modele izdvojili za vas doznajte klikom na fotogaleriju na početku teksta.

Kućne papuče Zara Home, 34,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Deka u obliku ljenjivca, topla i savršena za ljenčarenje, ono je što nam sada treba Deka u obliku ljenjivca s AliExpressa Deka u obliku ljenjivca s AliExpressa Deka u obliku ljenjivca s AliExpressa +1 Deka u obliku ljenjivca s AliExpressa

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju