Iako su temperature još uvijek na našoj strani, uskoro nam dolazi prava zima, pa se valja dobro pripremiti na debele minuse. Za sve one zimogrozne, koji oblače više čarapa i više slojeva tople odjeće, a dekice su im najdraži zimski rekviziti, imamo odlično rješenje koje je na AliExpressu prikupilo same petice.

Galerija Deka u obliku ljenjivca s AliExpressa Deka u obliku ljenjivca s AliExpressa Deka u obliku ljenjivca s AliExpressa +1 AliExpress, 25,33 eura

Radi se o efektnoj dekici – koja ujedno može biti i ručnik, baš poput onog za bebe koji sadrži kapuljaču. Osim što je topla i praktična, ružičasta dekica dolazi u obliku ljenjivca pa će oduševiti sve one kojima je najdraža zimska aktivnost uživanje u toplini doma, uz šalicu najdražeg pića i neki dobar film.

A baš je takav i ljenjivac – on voli puno odmarati i ljenčariti pa je ova efektna deka odličan poklon za drage ljude kojima je ljenčarenje na kauču najdraži oblik zabave. Simpatična deka dolazi u baby ružičastoj boji, sadrži kapuljaču s licem ljenjivca te rukave sa šapama koji će odlično poslužiti za držanje vrućeg čaja ili kuhanog vina.

Deka u obliku ljenjivca s AliExpressa AliExpress, 25,33 eura (Foto: AliExpress)

Zadovoljni korisnici ovom su proizvodu podijelili same petice, a u komentarima se može vidjeti kako je omjer cijene i kvalitete odličan. Osim što izgleda baš slatko, deka je kvalitetna, teška i topla, a bez problema se može prati i u perilici rublja – bez straha od uništenja. 

Ako vam se svidjela dekica za ljenčarenje, možete je pronaći na stranicama AliExpressa, a za jedan primjerak treba izdvojiti 25,33 eura.

Deka u obliku ljenjivca s AliExpressa Deka dolazi i s motivom leoparda (Foto: AliExpress)

Za zimogrozne: Mekane dekice s kapuljačom koje će ugrijati hladne jesenske noći Oodie Oodie - 12 Oodie - 11 +9 Oodie - 10

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju