U tijeku je njujorški Tjedan mode koji se održava od 7. do 15. veljače 2019. godine na različitim atraktivnim lokacijama u Velikoj Jabuci. Odlična je to prilika da dizajneri i modne kuće predstave svoje najnovije kolekcije i najave trendove za jesen i zimu.

Galerija Njujorški Tjedan mode 2019. - 2 Njujorški Tjedan mode 2019. - 10 Njujorški Tjedan mode 2019. - 5 +7 Njujorški Tjedan mode 2019. - 9

Američke influnserice i modne blogerice pohrlile su pogledati revije svojih omiljenih kreatora, te iskoristile priliku da na društvenim mrežama pokažu dio novih trendova, ali i načine na koje su ih prilagodile u svoj osobni stil.

Već nekoliko sezona vrlo su popularne sako-haljine, a ruska manekenka i blogerica Mary Leest otišla je korak te je predimenzioniranu traper jaknu koju većina dama ima u svojem ormaru uz pomoć širokog crnog remena transformirala u zanimljivu street style kombinaciju.

Na njujorškim ulicama snimljena je u ovoj neobičnoj traper haljini, koju je sparila uz čizme iznimno visokih sara te crnu “dlakavu” bundicu.

Ako je suditi prema fotografijama influenserica s ovogodišnjem njujorškog Tjedna mode, sve sastojke za nadolazeće trendove već (uglavnom) imamo u svojim kolekcijama. I dalje će biti popularne hlače trapez kroja, odjevni komadi u bijeloj boji, životinjski uzorak, čizme visokih sara, predimenzionirani puloveri i kaputi…

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte neke od najzaniljivijih street style izdanja s ovogodišnjem Tjedna mode u New Yorku.

Njujorški Tjedan mode 2019. - 4 Mary Leest nosi traper jaknu kao haljinu (Foto: Guliver / Coverimages)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju