Šminka, frizura i boja kose uvelike utječu na izgled neke osobe, kao i geni. Lijepe tjelesne karakteristike ovih je deset slavnih žena prenijelo na svoje kćeri.

Galerija Slavne mame i kćeri u istim godinama - 9 Slavne mame i kćeri u istim godinama - 10 Slavne mame i kćeri u istim godinama - 8 +6 Eva Amurri Martino i Susan Sarandon s 31 godinu

Da Ava Phillipe uvelike nalikuje na svoju slavnu mamu Reese Witherspoon, dobro je poznata činjenica. No ta je sličnost još veća kada se usporede njihove fotografije iz iste životne dobi.

Isto vrijedi i za manekeneke Jerry Hall i Georgiju May Jagger, glumice Susan Sarandon i Evu Amurri ili pak glumačku legendu Maryl Streep i njezinu kćer Mamie Gummer.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte koliko si zapravo nalikuju slavne mame i kćeri kada se usporede njihove fotografije tinejdžerske dobi, dvadeset, tridesetih i četrdesetih godina života.

Slavne mame i kćeri u istim godinama - 5 Lily Rose Depp i Vanessa Paradis s 18 godima (Foto: Getty Imates / Coverimages / AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju