Velike trepavice otvaraju pogled, povećavaju oči i proljepšavaju izgled lica. Ne čudi, stoga, što se na tržištu mogu pronaći različiti proizvodi i usluge za povećavanje trepavica.

Galerija Jennifer Lopez je ljubiteljica umjetnih trepavica Eva Longoria često nosi umjetne trepavice Gigi Hadid nosi umjetne trepavice na modnoj pisti +6 Na crvenom tepihu umjetne trapavice nosi i Dua Lipa

Dobra maskara nezamjenjivi je dio ženske kozmetičke torbice i beauty rutine brojnih dama. Zahvaljujući novim tehnologijama danas se mogu naći maskare u svim duginim bojama koje jamče fantastične rezultate, povećavaju volumen, izdužuju dlačice i slično.

Velik broj dama ide korak dalje te se odlučuje na ugradnju ekstenzija za trepavice koje imaju instant efekt povećanja oka bez korištenja ikakvih kozmetičkih preparata.

Druge žene pak radije biraju umjetne trepavice koje mogu samostalno staviti i skinuti po želji. Ne samo da je riječ o jednostavnijem i bržem rješenju za velike trepavice, već često i jeftinijem.

Slika nije dostupna (Ni)tko (ni)je savršen: Kako bez šminke izgledaju najljepše žene svijeta?

I slavne dame ljubiteljice su umjetnih trepavica, koje nose na važnim događanjima poput dodjela nagrada. Fotografije s crvenog tepiha ujedno su i najbolji fotodokaz koliko umjetne trepavice mogu promijeniti izgled cijelog lica.

Zavirite u našu fotogaleriju i provjerite kako slavne dame izgledaju s prirodnim, a kako s umjetnim trepavicama.

Eva Longoria često nosi umjetne trepavice Eva Longoria često nosi umjetne trepavice (Foto: Guliver)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju