Holivudske dive iz prve polovice prošlog stoljeća na svečanim su događanjima nosile glamurozne duge haljine koje su se pripijale uz njihova tijela poput druge kože. U prvi plan nisu stavljane isklesane noge već dugi vrat, ženstvena leđa te raskošne obline naglašene podatnim materijalima i teksturama. Na nedavno održanoj večeri u jednom američkom muzeju, podsjetili smo se upravo na ta vremena


Na nedavno održanoj večeri u Muzeju lokalne umjetnosti Los Angelesa (LACMA) koja je slavila umjetnička postignuća Barbare Kruger i filmski životopis Quentina Tarantina našlo se uistinu impresivan popis uzvanika iz javnoga života.

Zajednički nazivnik svih slavnih dama, pak, očitovao se u odabiru haljina te cjelokupnom stajlingu koji je podsjećao na Hollywood kakav je nekad bio.

Holivudske dive naglašavale su svoje fizičke atribute izborom podatnih i dugih haljina.

Crvenim tepihom dominirale su duge haljine od podatnih materijala koje su naglašavale raskošne obline svojih vlasnica decentno upakiranih u glamurozne kreacije.

Ozračju nekadašnjeg Hollywooda doprinijele su i same glumice i pjevačice koje su čedno pozirale u maniri nekadašnjih diva sedme umjetnosti.

U našoj fotogaleriji pogledajte glamurozna izdanja nekih od trenutno najvećih zvijezda Holllywooda.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju