Kažu da svaka žena u sebi krije neku tajnu. Ali što je s muškarcima? I oni imaju tajne koje žene niti ne naslućuju. Kako bismo ženama olakšali život, donosimo 10 velikih istina koje muškarac nikada neće priznati ženi

1. Mi muškarci volimo samouvjerene žene
Muškarci percipiraju žene kao što percipiraju i sebe same. Zbog toga će većina muškaraca radije izabrati karizmatičnu ženu s viškom kilograma nego modela koji ima problema sa samopouzdanjem. To je zato jer je samouvjerena žena automatski i više fizički atraktivna.

2.
Važno mi je kako izgledaš
Većinu muškaraca ne zanima odijeva li je njihova ljepša polovica pomodno ili ne, ali žele da njen stil bude "pametno seksi", odnosno da se istovremeno odijeva elegantno i seksi, ali ne vulgarno. Zapamtite, muškarci vole očima.

Kako bismo ženama olakšali život, donosimo 10 velikih istina koje muškarac nikada neće priznati ženi

3. Ne znam to napraviti
Biti muško u očima žena, muškarcima je jako važno. Zbog toga će se primiti svakog posla, čak i ako nisu sigurni hoće li ga znati napraviti. Žele da ih njihove partnerice doživljavaju jakima i pametnima, bez obzira na to znaju li ili ne popraviti sušilo za kosu.

4. Osjećam se izgubljeno kada me pitaš zeznuto pitanje
Žene vole ispitivati pitanja poput "Izgledam li debelo u ovome?" praveći pritom istovremeno tužan i "prijeteći" izraz lica. A muškarci stvarno ne vole odgovarati na takva pitanja. Ako njegovu partnericu haljina proširi, muškarac će to primijetiti, ali će ipak odgovoriti komplimentom jer misli da ona to želi i čuti.

5. Ne mogu si to priuštiti
Nije tajna da se muškarci stalno međusobno nadmeću. Konstanto se uspoređuju sa svojim prijateljima i mrze prihvaćati neuspjehe. Muškarac jednostavno ne može reći svojoj djevojci da si ne može nešto priuštiti.

6. Ljubomoran sam
Muškarci ne vole otvoreno pokazivati svoje osjećaje i kada vidi da njegova djevojka očijuka s drugim, vrlo vjerojatno neće pokazati ni trunčicu emocija. No, vjerujte, u sebi osjeća buru emocija.

7. Mislim da je tvoja sestra/prijateljica jako seksi
Stvar je vrlo jednostavna: ako vi mislite da je vaša prijateljica ili sestra super seksi, ni vašem muškarcu neće promaknuti ta njena "kvaliteta". Možda će čak i razmišljati o njoj, ali nikada to neće reći na glas. Koliko god vas volio i vi voljeli njega, muškarac jednostavno nikada neće biti slijep na druge žene.

8. Volimo čuti kompliment
Tradicija je da komplimente obično udjeljuju muškarci, ali istina je da i oni vole dobiti kompliment. I oni žele čuti lijepe riječi i osjetiti da ih netko gleda s ljubavlju baš kao i žene, a takve sitnice mogu sve promijeniti. Muškarci žele znati da nisu potratili vrijeme tražeći pravu odjeću prije nego što su se našli s vama.

9. Bojim se
Muškarac ne bi trebao govoriti o svojim strahovima, zar ne? No, istina je da svatko ima fobije, i to je sasvim u redu. Muškarci vam neće reći da se boje mraka ili paukova kako ne bi pokazali svoje slabosti.

10. Ja sam majstor u skrivanju osjećaja
Vrhunac romantičnog filma koji rasplače ženu, na isti način može dirnuti i muškarca. Jedina je razlika da će vam on osorno prigovoriti zašto gledate te bedastoće, a onda će krišom obrisati suze.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju