Pjevačica Taylor Swift sinonim je za kratke kombinacije u kojima uvijek izgleda mladenački, elegantno i nikada vulgarno i provokativno. Njezin najjači adut upravo su vretenaste duge noge koje vješto ističe u svim prilikama



Od Taylor Swift, majstorice kratkih izdanja možemo 'ukrasti' i pokoju modnu ideju i pravilo. Ona čini se zna kako postići svaki željeni efekt. 

Otkrivamo vam 10 pravila mini kombinacija po uzoru na mladu pjevačicu.

1. Izdužena silueta uz pomoć trika s najlonkama
Efekt izdužene figure i još vitkijih nogu možete postići ako na kratku haljinicu ili suknju, baš poput Taylor odjenete najlonke s vertikalnom prugom dužinom cijele noge.

2. Izgled školarke u mini izdanju
Izgled modno osviještene 'školarke' šarmantne u kratkom, pjevačica postiže dokoljenkama s uzorkom ili određenim bodom, a odličan odabir cipela na punu petu dao joj je i malo retro štiha.

Pjevačica Taylor Swift sinonim je za kratke kombinacije u kojima uvijek izgleda mladenački i elegantno

3. Glamur u istoj boji
Kada se odluči za boje Taylor često cijeli styling uskladi u istom tonu. Plava mini suknja i majica odlično se slažu s plavim vrtoglavim štiklama, a stopljene u jednu boje dodatno izdužuju siluetu.

4. Retro seksepil
Kada želite nositi kratko, ali s malo drugačijim pečatom odličan izbor su retro komadi, poput bermuda visokog struka kakve hrabro nosi pjevačica. Ona ih kombinira uz rezani topić i gležnjače.

5. Balon kožnata minica za izgled rock damice
Malo šira suknjica dodatno će naglasiti vitke noge, a kako bi styling bio umjeren, a ne otkačen Taylor ga je smirila klasičnim kaputom i običnom crnom majicom.

6. Guste dokoljenke za poseban styling
Hrabre modne eksperimentatorice mogu od Taylor Swift 'ukrasti' još jednu retro verziju s gustim dokoljenkama koje je odlično kombinirala na kratke bermude i bijelu košulju.

Trik s vertikalnim prugama na najlonkama samo je jedan od mnogo načina na koji vizualno možete izdužiti i stanjiti nogu

7. Igra prugama za tanju siluetu
Taylor zna na koje sve načine može postići elegantni vitki izgled. Za malo svečanije prilike odluči se za haljinu s vertikalnom prugom sa strane i štikle na špic koje dodatno izdužuju nogu.

8. Najlonke i cipele u istoj boji za dodatne centimetre
Trik koji provjereno uvijek pali, ako želite vizualno izdužiti nogu. Najlonke i gležnjače u istoj boji sigurno će vam vizualno pokloniti koji centimetar.

9. Široki gornji dio za još tanje noge

Efekt tanjih nogu može se dodatno postići odabirom šireg gornjeg dijela koji će dati dojam vitkijih nogu.

10. Ležernija varijanta s hit gležnjačama 
Kad se odluči za kratki kombinezon, Taylor ga kombinira na robusne hit gležnjače koje daju mladenački izgled, ali uz odgovarajuću torbu i remen zadržavaju elegantni, ali ležeran štih.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju