Žene vole muškarčevu pažnju, ljubavne izjave i primanje darova. No od tih stvari još će im draži biti sitni znakovi pažnje koji su obično dani bez prevelikog razmišljanja pa tako otkrivaju najdublju iskrenost. Evo koje geste otkrivaju muškarca koji obožava svoju partnericu


1. Kratak poljubac u čelo ili usne prije nego što 'izleti' na posao. Divno je znati da usred jutarnje žurbe, on ne može zamisliti početak radnog dana prije nego što vam daruje poljubac.

2. Ako izvadi odjeću iz perilice rublja, obavezno ju izravna prije 'vješanja' kako vi ne biste trebali (dugotrajno) peglati.

3. Uvijek će vas pokriti. Muškarci su odlični 'izvori topline' tijekom hladnih noći, no ako se iznenada probude i vidi vas 'razotkrivenu', nježno će vas položiti deku preko vaših ramena.

Vi ste centar njegovog svijeta ako vam drži za ruku u javnosti, ljubi prije odlaska na posao i pokriva tijekom hladnih večeri.

4. Ne srami se koristiti vaš poseban nadimak u javnosti. Obožava vaše ime, ali još više mu se sviđa sladak nadimak koji vam je sam dao, jer vas on čini – njegovima.

5. Drži vas za ruku. Bez obzira prolazite li kroz gustu gužvu ili uživate u šetnji, on obožava dijeliti s vama fizičku bliskost u javnosti.

6. Javlja vam se porukama usred radnog dana. Čak i kada vas obavještava o promjeni rasporeda, zapravo vam daje do znanja da razmišlja o vama.

7. Voli vas iznenaditi večerom pod romantičnom svjetlošću. Čak i ako jedete hranu iz dostave, on zna da će obična svijeća uljepšati zajednički obrok.

8. Zapisuje važne detalje. Nitko nema savršeno pamćenje, i baš zato ima zapisane važne datume u vašoj vezi: kada ste se prvi put upoznali, počeli hodati, vjenčali...

9. Želi proslaviti mala, ali važna postignuća u vašem životu. Možda niste otrčali maraton, ali upis na trening trčanja za njega je događaj koji svakako zaslužuje otvaranje boce pjenušca.

10. Voli započeti rečenicu s 'Sjećaš li se kada smo...?' Na ovaj način pokazuje ne samo da pamti neke zgodne situacije iz vaše veze, već i da ih se rado prisjeća.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju