Otkako je euro postao službena valuta u Hrvatskoj, mnogi su odlučili kupiti zasebne male novčanike za kovanice kako bi one imale svoje odvojeno mjesto s obzirom na to da će ih sada biti više. Kovani euri i centi vrijede 7,5345 puta više od kovanih kuna i lipa, pa zato sada imamo i više kovanog novca za koji treba naći mjesta u novčaniku.

Galerija Žena stavlja kovanice u novčanik H&M, 7,99 eura Primark, 2,28 eura +7 AliExpress, 4,45 eura

Nemali je broj onih koji smatraju da će im pretinci za kovanice u klasičnim novčanicima s dolaskom eura biti premali, a jedno od rješenja za taj problem jesu mali novčanici za kovanice koji su ovih dana vrlo traženi.

Naročito žene žele pronaći neki zgodan slatki novčanik u kojem će držati sitne eure i tako si olakšati stvari prilikom kupovine i plaćanja kako bi im sitniš bio pregledniji.

Primark, 2,28 eura Primark, 2,28 eura (Foto: Internetska stranica trgovine)

Ako ste i vi u potrazi za novčanikom za eurokovanice, provjerili smo ponudu u nekim popularnim trgovinama i pronašli deset praktičnih malih novčanika, od kojih ih dosta ima i pretince za kartice, što je također plus. Osvojile su i nas boje u kojima dolaze, poput tirkizne i limun žute, pronašli smo i jedan sa šljokicama, a posebno je sladak model sa zečjim ušima.

Mali novčanici u kojima svaki apoen eurokovanica ima svoje mjesto postali su hit Žena drži kovanice eura Mali novčanici za eurokovanice postali su hit - 3 Mali novčanici za eurokovanice postali su hit - 2 +2 Mali novčanici za eurokovanice postali su hit - 1

Želite li i vi svoje kovane eure držati posebno, svakako prolistajte našu fotogaleriju na početku teksta u kojoj ćete pronaći male novčanike cjenovnog ranga od 2,28 do 68 eura.

AliExpress, 4,45 eura AliExpress, 4,45 eura (Foto: Internetska stranica trgovine)

Stradivarius, 7,99 eura Stradivarius, 7,99 eura (Foto: Internetska stranica trgovine)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju