Gležnjače su neizostavan dio ženskog ormara, a osobito u prijelaznim godišnjim dobima s ljeta na jesen te sa zime na proljeće. Izvrsno se kombiniraju za dnevne i večernje prilike s trapericama, suknjama ili haljinama.

Galerija Gležnjače s tankom potpeticom iz hrvatskih trgovina 2019. - 9 Gležnjače s tankom potpeticom iz hrvatskih trgovina 2019. - 7 Gležnjače s tankom potpeticom iz hrvatskih trgovina 2019. - 4 +7 Deichmann gležnjače, 259 kn

Na tržištu su dostupne različite vrste gležnjača – od trendovskih chunky modela s blok-petom do elegantnih niskih čizmica s iglenom potpeticom koje produžavaju cijelu figuru.

Gležnjače s iglenom potpeticom čini noge posebno vretenastim, a efekt produživanja bit će još više naglašen ako odaberete model u boji kože.

Gležnjače s tankom potpeticom iz hrvatskih trgovina 2019. - 11 Zara gležnjače, 449,90 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali 10 modela gležnjača s tankom potpeticom u kojima žene izgledaju i osjećaju se fantastično.

Proljetne kolekcije: 12 hlača koje mogu "dostojno" zamijeniti traperice Hlače iz novih kolekcija koje mogu zamijeniti traperice - 1 Hlače iz novih kolekcija koje mogu zamijeniti traperice - 5 Hlače iz novih kolekcija koje mogu zamijeniti traperice - 11 +9 Hlače iz novih kolekcija koje mogu zamijeniti traperice - 7

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju