Torba je bez sumnje omiljeni ženski modni dodatak bez kojeg ne možemo zamisliti svoj dan. Svatko bira model prema svom ukusu, ovisno o potrebama i prigodi

Galerija Torba modne kuće Balmain s upečatljivom teksturom ASOS kavez-torba, 25 funti (210 kn) Predimenzionirana pismo-torba modne kuće Guy Laroche +6 Prozirna ručna torba modne kuće Chanel Sudeći prema kolekcijama slavnih modnih kuća za nadolazeće sezone, prilikom odabira torbe u 2018. godini možete se prepustiti najodvažnijim modnim igrama jer pravila ne postoje.

Komercijalni modni brendovi inspiriraju se njihovim kolekcijama prilikom izrade svojih, stoga već sada možemo zaključiti kako će se u narednim mjesecima nositi baš sve kada su u pitanju torbe. U nastavku pogledajte koji su se modeli već sada istaknuli kao apsolutni must have.

1. Torbe s upečatljivom teksturom

Zaboravite glatku kožu i odaberite torbu s dodatkom vune, krzna ili bilo kojeg drugog zanimljivog materijala.

2. Kavez-torbe

U pitanju su uistinu posebni modeli koji možda i nisu nosivi u dnevnim prigodama, ali zato će u onim večernjim postati zvijezda vaše odjevne kombinacije.
ASOS kavez-torba, 25 funti (210 kn) ASOS kavez-torba, 25 funti (210 kn) Foto: ASOS
3. Predimenzionirane pismo-torbe

Modeli u skromnoj veličini uvijek su popularni, ali modne kuće za naredne sezone predlažu predimenzionirane pismo-torbe.
Predimenzionirana pismo-torba modne kuće Guy Laroche Predimenzionirana pismo-torba modne kuće Guy Laroche Foto: Getty Images
4. Transparentni modeli

Čak je i legendarni Karl Lagerfeld u svojoj zadnjoj kolekciji za modnu kuću Chanel dao blagoslov plastičnim prozirnim torbama koje ćemo sve češće viđati i na našim ulicama.
Prozirna ručna torba modne kuće Chanel Prozirna ručna torba modne kuće Chanel (Foto: Getty Images)
5. Mikro-mini torbe

U ove malene torbice stane ruž za usne, ključevi, kartica ili nešto gotovine, a to je sve što nam je potrebno za ludi večernji izlazak s prijateljicama.
Mikro-mini torba modne kuće Elie Saab Mikro-mini torba modne kuće Elie Saab Foto: Getty Images
6. Modeli s prstenastom ručkom

Još uvijek se ne nazire kraj popularnosti modelima s upečatljivom okruglom ručkom koja zbog oblika vizualno podsjeća na prsten.
Torba modne kuće Salvatore Ferragamo s prstenastom ručkom Torba modne kuće Salvatore Ferragamo s prstenastom ručkom Foto: Getty Images
7. Torbe neobičnog oblika

Slobodno eksperimentirajte kada je u pitanju oblik torbe jer ne možete pogriješiti. Posegnite za modelima koji vizualno imitiraju određene predmete, građevine ili životinje.
Torba u obliku školjke ukrašena bisernim perlama Torba u obliku školjke ukrašena bisernim perlama Foto: Getty Images
8. Ne ignorirajte boje

Što šarenije, to bolje. Klasična crna torba nikada ne izlazi iz mode, ali zašto svoju kolekciju ne biste obogatili modelom u živoj boji i tako razigrali svoje odjevne kombinacije?
Modeli modne kuće Dior u upečatljivim bojama Modeli modne kuće Dior u upečatljivim bojama Foto: Getty Images
9. Velike "bucket" torbe

Nakon vladavine minivarijante ovog modela, u narednim sezonama nosit će se velike i prostrane "bucket" torbe.
Velika bucket torba brenda Topshop, 60 funti (505 kn) Velika bucket torba brenda Topshop, 60 funti (505 kn) Foto: Topshop
10. Damski retro ručni modeli

Kada se zasitite eksperimentiranja, posegnite za malim damskim ručnim torbicama klasična oblika i nježne pastelne boje.
Damska retro ručna torbica modne kuće Miu Miu Damska retro ručna torbica modne kuće Miu Miu (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju