Kažemo da se o ukusima ne raspravlja, a to vrijedi i za modni ukus. Međutim, modni znalci i kritičari itekako uvijek imaju mišljenje o stilu slavnih žena i ne boje ga se izreći naglas. To uključuje i kritiziranje njihovih modnih odabira.

I dok se nekim poznatim damama tek ponekad omakne neki gaf ili komad koji im stvarno loše pristaje, mnogo je onih koje godinama suvereno vladaju listama najgore odjevenih slavnih žena.

S jedne strane, pomalo je nezahvalno komentirati tuđi stil jer bi on sam po sebi trebao biti izraz nečije osobnosti i jedan od načina na koji osoba izražava dio svog karaktera.

Međutim, slavne dame uglavnom odijevaju stilisti i njihova percepcija karaktera klijenata koje oblače ponekad baš i ne rezultira dobrim kombinacijama.

S druge strane, neke slavne dame ciljano grade svoj imidž na modnim provokacijama, prvenstveno zbog želje da se o njihovim izdanjima priča i da šokiraju kombinacijama.

Među njima je i Nicki Minaj. Slavna reperica 2017. godine osvojila je nagradu za najbolju modnu buntovnicu na dodjeli Losanđeleske modne nagrade.

Najavili su je kao ženu koja je prekršila sva modna pravila i iako je zbog toga dobila mnogo poklonika, većina kritičara jednostavno ne preferira njezin modni izričaj.

Zavirite u našu galeriju, pogledajte koja se to imena redovito pojavljuju na popisima najgore odjevenih žena i sami odlučite zaslužuju li tu titulu.

Najlošiji stil od navedenih dama ima...

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju