Osim o dobitnicima nagrada, nakon dodjele Oscara najviše se razgovara o modnim izdanjima poznatih osoba. Prednost uvijek imaju slavne dame koje puno pažnje posvećuju odabiru odjevnih komada, dodataka i nakita, uz čiju će pomoć zablistati na najprestižnijem događanju u svijetu zabavne industrije.

Galerija Olivia Coleman u haljini modne kuće Prada Glazbenica SZA Maya Rudolph +8 Lauren Marano u kreaciji brenda Celia Kritharioti

Kada dodjela završi, započinje i rezimiranje viđenog, a zatim se stvaraju liste najbolje i najgore odjevenih. Na potonjima se ove godine našlo mnogo dama, a mi smo izdvojili njih 10 čije su kreacije dobile najviše negativnih kritika.

Olivia Coleman u haljini modne kuće Prada Olivia Colman u haljini modne kuće Prada (Foto: Getty Images)

Među njima je i Olivia Colman, aktualna osvajačica Oscara za glavnu žensku ulogu u filmu "Miljenica". Haljinu 45-godišnje britanske glumice po mjeri je izradila modna kuća Prada, a Olivia je inzistirala na tome da haljina bude jednostavna i da na leđima ima mašnu. Prema mišljenju mnogih kritičara, dizajniranje je ipak u potpunosti trebala prepustiti profesionalcima.

Kendall Jenner u haljini brenda Rami Kadi Kendall Jenner u haljini brenda Rami Kadi (Foto: Getty Images)

I dok je, po mnogima, kod Olivijine haljine problem bio u višku tkanine, kreacija Zoe Kravitz "patila" je od manjka materijala. Mlada ljepotica nosila je jednostavnu dugu crnu suknju u kombinaciji sa zlatnim grudnjakom koji je izradila draguljarska kuća Tiffany & Co. i torbicom modne kuće Yves Saint Laurent.

U galeriji pogledajte koje su se još dame našle na popisu najgore odjevenih nakon 91. dodjele Oscara.

Najgoru kreaciju odabrala je...

glasova:


Diane Warren Diane Warren (Foto: Getty Images)

Saznajte i koja su oskarovska izdanja ove godine proglašena najboljima:

10 najbolje odjevenih holivudskih dama na crvenom tepihu ovogodišnjih Oscara Najbolje haljine - 6 Najbolje haljine - 7 Najbolje haljine - 5 +7 Najbolje haljine - 8

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju