Osim o dobitnicima nagrada, nakon dodjele Oscara najviše se razgovara o modnim izdanjima poznatih osoba. Prednost uvijek imaju slavne dame koje puno pažnje posvećuju odabiru odjevnih komada, dodataka i nakita, uz čiju će pomoć zablistati na najprestižnijem događanju u svijetu zabavne industrije.

GalerijaKada dodjela završi, započinje i rezimiranje viđenog, a zatim se stvaraju liste najbolje i najgore odjevenih. Na potonjima se ove godine našlo mnogo dama, a mi smo izdvojili njih 10 čije su kreacije dobile najviše negativnih kritika.

Olivia Coleman u haljini modne kuće Prada
Olivia Colman u haljini modne kuće Prada (Foto: Getty Images)

Među njima je i Olivia Colman, aktualna osvajačica Oscara za glavnu žensku ulogu u filmu "Miljenica". Haljinu 45-godišnje britanske glumice po mjeri je izradila modna kuća Prada, a Olivia je inzistirala na tome da haljina bude jednostavna i da na leđima ima mašnu. Prema mišljenju mnogih kritičara, dizajniranje je ipak u potpunosti trebala prepustiti profesionalcima.

Kendall Jenner u haljini brenda Rami Kadi
Kendall Jenner u haljini brenda Rami Kadi (Foto: Getty Images)

I dok je, po mnogima, kod Olivijine haljine problem bio u višku tkanine, kreacija Zoe Kravitz "patila" je od manjka materijala. Mlada ljepotica nosila je jednostavnu dugu crnu suknju u kombinaciji sa zlatnim grudnjakom koji je izradila draguljarska kuća Tiffany & Co. i torbicom modne kuće Yves Saint Laurent.

U galeriji pogledajte koje su se još dame našle na popisu najgore odjevenih nakon 91. dodjele Oscara.

Ankete

(7534) Najgoru kreaciju odabrala je...

rezultati povratak glasova2807
rezultati


Diane Warren
Diane Warren (Foto: Getty Images)


Saznajte i koja su oskarovska izdanja ove godine proglašena najboljima:

10 najbolje odjevenih holivudskih dama na crvenom tepihu ovogodišnjih Oscara

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju