Crveni tepih Američkih glazbenih nagrada (AMA) i ove je godine privukao mnogo medijske pozornosti. Slavne dame pozirale su u odvažnim dizajnerskim kreacijama koje su istaknule njihove adute ispred Microsoft Theatera u Los Angelesu, u kojem se održavala dodjela.

Galerija Kombinezon otvorenih leđa Taylor Swift privlačio je poglede Pink u haljini Boba Mackieja Kelly Rawland u haljini Nicolasa Jebrana +7 Anitta u Mugleru

Taylor Swift slavila je sinoć sa šest osvojenih AMA nagrada, uključujući i onu za najbolju pop-umjetnicu, najbolji pop i country album te najbolji videospot za desetominutnu verziju pjesme "All Too Well".

Za ovu priliku odabrala je zlatni kombinezon ukrašen svjetlucavim kamenčićima koji je nadahnut modom iz sedamdesetih godina prošlog stoljeća. Riječ je o modelu brenda The Blonds sa zavodljivim otvorenim leđima, koji je sparila s cipelama visokih potpetica i nekoliko upečatljivih komada nakita.

Taylor Swift u kombinezonu brenda The Blonds Taylor Swift u kombinezonu brenda The Blonds (Foto: Profimedia)

Zlato se presijavalo i na haljini pjevačice Pink, koja se na dodjeli nagrada pojavila u vintage komadu američkog dizajnera Boba Mackieja, koji je često surađivao sa Cher.

Točnije, nosila je crno-zlatnu mini haljinu s resicama bez rukava koju je kombinirala s crnim sandalama-platformama.

Pink u haljini Boba Mackieja Pink u haljini Boba Mackieja (Foto: Profimedia)

Mjesto za slavlje imala je Dove Cameron, koja je proglašena najboljom novom pjevačicom, a koja se na dodjeli nagrada pojavila u avangardnom dvodijelnom komadu iz ovogodišnje jesenske kolekcije Marca Jacobsa.

10 izdanja s crvenog tepiha dodjele nagrada europskog MTV-a o kojima se danas priča Crveni tepih glazbenih dodjela nagrada uvijek obiluje odvažnim kreacijama Rita Ora u kombinezonu Elieja Saaba na dodjeli europskih MTV nagrada Modna influenserica Leonie Hanne u pernatoj Valentinovoj haljini +7 Njemačka pjevačica Domiziana Gibbels u prugastoj haljini sirena kroja na crvenom tepihu

Haljina o kojoj bruji svijet: Je li neprimjerena ili samo ne razumijemo visoku modu? Glenn Martens x Jean Paul Gaultier, haute couture, proljeće/ljeto 2022. Mariacarla Boscono u haljini Glenna Martensa za modnu kuću Jean Paul Gaultier Mariacarla Boscono u haljini Glenna Martensa za modnu kuću Jean Paul Gaultier +3 Mariacarla Boscono u haljini Glenna Martensa za modnu kuću Jean Paul Gaultier

Zavirite u našu fotogaleriju, pogledajte izbor najboljih izdanja s ovogodišnje dodjele Američkih glazbenih nagrada, a potom odaberite favorita u našoj anketi.

Tko je odabrao najbolje izdanje za dodjelu Američkih glazbenih nagrada?

glasova:

Dove Cameron u Marc Jacobsu Dove Cameron u Marc Jacobsu (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju