Trgovinama su zavladali raznoliki modeli torbi, a mi vam u nastavku donosimo popis onih koji su prema mišljenju modnih znalaca najpoželjniji

Galerija Torba Topshop 68 dolara Deichmann 129 kn +7 Mango 349 kn 1. Torba s "prstenom". Odaberite model model s prstenastom kopčom ili pak onaj s ručkom u obliku prstena.
Topshop 68 dolara Topshop 68 dolara (432 kn) Foto: Topshop
2. Ruksak. Prije nekoliko sezona vratio se u velikom stilu u naše ormare i još uvijek je visoko na ljestvici najpopularnijih modela torbi za nadolazeću zimu.
Deichmann 129 kn Deichmann 129 kn Foto: Deichmann
3. Retro ručna torba s uzicom. Mini ili maksi model – odabir je vaš. Torbe koje se zatvaraju uz pomoć uzice veliki su sezonski hit.
Mango 349 kn Mango 349 kn Foto: Mango
4. Šoping torba. Dobra stara prostrana torba koja se u žargonu naziva šoping torbom nikada ne izlazi iz mode.
Carpisa 354 kn Carpisa 354 kn Foto: Carpisa
5. "Geometrijska" torba. Torbe geometrijskog oblika izrazito su tražene. Vrlo su efektne i svaku kombinaciju učinit će posebnom.
Zara 299 kn Zara 299 kn Foto: Zara
6. Model s upečatljivim remenom. Remen je dio torbe na koji najčešće ni ne obraćamo pažnju, osim kada tražimo model s lancem. Ove zime nosit će se torbe s upečatljivim remenom pa slobodno posegnite za onima ukrašenim krznom, zakovicama ili drugim ukrasima po vlastitom ukusu.
Stradivarius 149 kn Stradivarius 149 kn Foto: Stradivarius
7. Torba s aplikacijama. Bogato ukrašene torbe također su sezonski must-have. Od cvjetića do cirkonna, nema tog ukrasa koji ove zime neće proći strogi modni sud.
Accessorize 375 kn Accessorize 375 kn Foto: Accessorize
8. Vrećasta torba. Trend modela torbi bez torbe očekivano je potekao s modnih pista i iz kolekcija slavnih modnih kuća, a komercijalni brendovi sada nude vrećaste modele po povoljnim cijenama.
Pull & Bear 169 kn Pull & Bear 169 kn Foto: Pull & Bear
9. Lakirana torba. Ovakav model torbe u sekundi će razbuditi i najjednostavnije odjevne kombinacije te im dati dašak glamura.
H&M 30 eura (222 kn) H&M 29,90 eura (225 kn) Foto: H&M
10. Torba ukrašena vezom. Vezeni ukrasi na torbama ostatak su vladavine ljetnih trendova, a u ponudi se najčešće mogu naći modeli s cvjetnim vezom i sličnim "boho" motivima.
Monsoon 29 funti Monsoon 29 funti (247 kn) Foto: Monsoon

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju