U Stockholmu je održano finale izbora za pjesmu Eurovizije u kojem je pobijedila ukrajinska predstavnica Jamala. Osim o pjesmama, nakon finala se očekivano priča o modnim izdanjima sudionika. Na ovom natjecanju glamur se uvijek susreće s kičem, a tako je bilo i ove godine. U nastavku pogledajte najupečatljivije kombinacije sa 61. Eurosonga


Nina Kraljić zablistala je na 61. Eurosongu u futurističkoj kreaciji poznatog hrvatskog dizajnera Juraja Zigmana koja je vizualno nadopunila njezinu sjajnu izvedbu na ovom glazbenom natjecanju.

Zigmanovu kreaciju na svom Instagram profilu pohvalila je i Hilary Alexander, cijenjena britanska novinarka i bivša urednica mode u Daily Telegraphu. Nagrada za kostimografiju - Hrvatska, napisala je Hilary.

 

Costume Award: Croatia #eurovision2016 @hellofashion_uk

A photo posted by Hilary Alexander Official (@hilaryalexanderobe) on

Eurosong je oduvijek predmet modnih kritika jer na njemu uvijek možemo vidjeti obilje kičastih izdanja, poput onog njemačke predstavnice Jamie Lee, ali ove godine kič je svoje mjesto ustupio glamuru.

Svojom haljinom posebno se istaknula australska predstavnica Dami Im, a modni kritičari pohvalili su odabir ukrajinske predstavnice Jamale koja je za izvedbu pobjedničke pjesme s teškom i kontroverznom tematikom odjenula primjerenu elegantnu kreaciju u tamno plavoj boji.

Puno se pričalo i o Iri Losco, malteškoj predstavnici, koja je nosila haljinu s vrlo opasnim prorezom iako je u 6. mjesecu trudnoće.

U galeriji pogledajte još upečatljivih izdanja sa 61. Eurosonga.

Sviđa li vam se kreacija koju je Nina Kraljić nosila na Eurosongu?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju