Usporedo sa sezonskim sniženjem koje i dalje traje, u trgovine stižu i nove kolekcije u kojima se mogu pronaći zaista dobri komadi odjeće i obuće. Pronašli smo tako i odlične nove modele gležnjača nosive po suhoj zimi, ali i početkom proljeća

Galerija Gležnjače na visoku petu iz novih kolekcija Gležnjače na visoku petu iz novih kolekcija - 2 Gležnjače na visoku petu iz novih kolekcija - 4 +6 Francesca, 139 kn Gležnjače na petu ženama su jedan od najdražih modela obuće i mnoge pripadnice nježnijeg spola u ormariću s cipelama imaju barem jedne. Želite li svoju garderobu osvježiti novim parom gležnjača, zavirite u našu fotogaleriju gdje smo skupili 10 gležnjača s visokom petom koje će biti zvijezda kombinacije.

U trgovinama smo pronašli nove modele gležnjača u pastelnim bojama, s cvjetnim uzorkom, petom ukrašenom šljokicama...

U ponudi su gležnjače u lijepim pastelnim bojama, nježno ljubičastoj, plavoj, bež, s trendi cvjetnim uzorkom, crne s biserima ili petom ukrašenom šljokicama, u jarkoj crvenoj boji – svi trendovi koji su obilježili sezonu jesen/zimu, a koji će se nositi i u nadolazećoj sezoni.

Razgledajte gležnjače na petu iz trgovina cjenovnog ranga od 139 do 1390 kuna i možda pronađete model u koji ćete se zaljubiti već na prvi pogled.
Gležnjače na visoku petu iz novih kolekcija - 10 Dorothy Perkins, 255 kn Foto: Zadovoljna.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju