Nježnog, pažljivog i zaštitnički nastrojenog muškarca većina žena želi za svojeg budućeg partnera. Točnije, to su karakteristike koje traži od potencijalnog oca svoje djece.

Galerija David Beckham i njegova kćerkica Harper Seven John Lebend i kćerkica Luna Matthew McConaughey i sinčić Levi +3 Neil Patrik Harris i sinčić Gideon

Prizori u kojima muškarac nježno privija svoje dijete na prsa, ljubi im kosu i obraze, uspavljuje ga te štiti od vanjskih utjecaja i okoline mnogim su muškarcima posebno privlačni.

Takav učinak na žene imaju pažljivi očevi diljem svijeta bez obzira na porijeklo, rasu ili godine, a pogotovo kada su u pitanju slavni muškarci iz svijeta glazbe, filma i sporta.

10 slavnih muškaraca koji se ne boje pred svima pokazati da vole svoju ženu Slavni muškarci koji nije problem pokazati ljubav Slavni muškarci koji nije problem pokazati ljubav Slavni muškarci koji nije problem pokazati ljubav +7 Slavni muškarci koji nije problem pokazati ljubav

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte sedam slavnih očeva u nježnim trenucima sa svojim mališanima - od najranijeg djetinjstva do današnjih dana.

Chris Hemsworth i kćerkica India Rose Chris Hemsworth i kćerkica India Rose (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju