Pogled na šumu, ukrasno bilje i cvijeće, ili na dobro uređenu terasu s bazenom oduševit će svakog pojedinca bez obzira na to u kojem se godišnjem dobu nalazi.

Galerija Vrtovi i okućnice u okolici Varaždina - 9 Vrtovi i okućnice u okolici Varaždina - 8 Vrtovi i okućnice u okolici Varaždina - 4 +6 Ormož
Boravak u prirodi ili pogled na otvorena prostranstva ispunjavaju nas istinskim zadovoljstvom te smanjuju negativne posljedice stresa.

Baš zato s radošću uređujemo svoje vrtove i okućnice, ali se i opuštamo gledajući takve prizore na stranicama kataloga ili u virtualnim fotogalerijama. Vrtovi i okućnice u okolici Varaždina - 6 Čarobni pogled na bazen i okućnicu u Beretincu (Foto: Airbnb)

Na internetskoj platformi za najam smještaja Airbnb pronašli smo deset kućica u prirodi s prekrasnim vrtom i okućnicom u okolici Varaždina, u kojima bismo rado boravili tijekom cijele godine.

Duboko udahnite, opustite se i uživajte u fotografijama u našoj galeriji. Vrtovi i okućnice u okolici Varaždina - 1 Ruralna kuća Bregec u Varaždinu (Foto: Airbnb)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju