Odmah nakon ovoga idem se upisati u teretanu - jeste li se i vi nekad ovo zapitali kupujući kupaći kostim? Razne misli 'motaju' se ženama po glavi kad idu u kupovinu kupaćeg, a mi smo skupili deset najčešćih

1. Uz ovakvo osvjetljenje u kabini i supermodel bi se osjećao grozno.
Znanstveno je dokazano da samo razmišljanje o isprobavanju kupaćeg kostima izaziva loše raspoloženje. Možda zbog toga jer svijetlo u kabini ističe i najsitniju manu na tijelu.

2. Odmah nakon ovoga idem se upisati u teretanu.
Postoji li žena koja je isprobavajući novi kupaći kostim pomislila 'Zaslužujem pojesti još jedan komad kolač'.

Vjerojatno ste, noseći bikini koji se veže, strahovali hoće li vam se grudnjak ili gaćice odvezati. Nažalost, takve nezgode se stvarno događaju

3. Tko je isprobavao ovo prije mene?
Iako se kupaći kostimi isprobavaju na donje rublje svatko se nekad pita jesu li se žene prije vas držale tog pravila. Naravno da postoji najlonska zaštita na gaćicama, ali ipak...

4. Zašto se grudnjak i gaćice ne mogu kupiti odvojeno?
Mnogim ženama ne odgovara isti broj grudnjaka i gaćica. Zato bismo rado da se kod svih dvodijelnih kupaćih kostima mogu kupiti odvojeno grudnjak i gaćice, odnosno u drugoj veličini.

5. Odbijam kupiti još jedan jednodijelni kupaći.
Jednodijelni kupaći su zahvalniji, ali ako ste nedavno smršavjeli vjerojatno žarko želite pokazati pokazati figuru u dvodijelnom badiću.

6. Koliko će ova vezica dobro držati bikini na mjestu?
Vjerojatno ste, noseći bikini koji se veže, strahovali hoće li vam se grudnjak ili gaćice odvezati. Nažalost, takve nezgode se stvarno događaju.

7. Hoću li u ovom badiću dobiti čudne tragove od sunčanja?
Monokiniji, badići s naramenicama koje se križaju na leđima kao i drugačiji modeli badića od klasičnih koji ostavljaju normalne tragove od sunca vrlo su zanimljivi i privlačni, ali mogu ostaviti čudne tragove od sunčanja.

8. Zašto je ovaj bikini tako skup?
Nerijetko nas (pre)visoka cijena kupaćeg kostima neugodno iznenadi i pitamo se što je toliko vrijedno u ta dva komadića...

9. Čini se da postoje dvije kategorije kupaćih kostima: za tinejdžere i za starije.
Tražeći kupaći kostim koji bi im odgovarao žene se nerijetko pitaju postoje li modeli namijenjeni ženama srednjih godina.

10. Možda ni ne trebam novi kupaći. Tko zna kakvo će biti vrijeme kada ću ići na more i koliko ću se uopće kupati.
Koliko god se grozite odlaska u kabinu i isprobavanja kupaćeg kostima, odvažite se na to i zapamtite – vaše tijelo lijepo je upravo takvo kakvo je.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju