Želite li praktičnu torbu koja voli i vašu kralježnicu, onda biste u garderobi svakako trebali imati ruksak. Kako bismo vam pomogli u potrazi za ruksakom baš po vašem ukusu, pronašli smo 10 modela nosivih u brojnim prigodama.

Galerija Ruksaci iz trgovina za ljetne modne kombinacije - 4 Ruksaci iz trgovina za ljetne modne kombinacije - 3 Ruksaci iz trgovina za ljetne modne kombinacije - 9 +7 Stradivarius, 149,90 kn Nekada smo ga nosili samo u školskoj dobi, no danas je ruksak trendi komad koji se nosi i na posao. U proljeće i ljeto posebno je popularan jer je praktičniji, naročito kada vozite bicikl i ruke vam trebaju biti slobodne.

Želite li praktičnu torbu koja voli i vašu kralježnicu, onda biste u garderobi svakako trebali imati ruksak.

Osim toga, ortopedi ističu kako je ruksak mnogo bolji izbor od klasične torbe kada je riječ o zdravlju kralježnice i leđa jer se kod ruksaka težina ravnomjerno raspoređuje na tijelo. Pripazite i kako nosite ruksak.
Kada stavite ruksak na leđa, podesite ga tako da bude što više na leđima. Vrh ruksaka trebao bi biti u razini s velikom kosti koju osjetite u donjem dijelu vrata. Što jače stegnite naramenice od ruksaka, to bolje jer će vam ruksak biti više uz tijelo i tako ćete imati osjećaj da je lakši nego što zaista jest.

Sad je jedino što trebate izabrati ruksak koji ćete voljeti nositi. U fotogaleriji razgledajte naše prijedloge.
Ruksaci iz trgovina za ljetne modne kombinacije - 5 Zara, 179,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju