Svatko od nas u svom društvu sigurno ima pasioniranog ljubitelja kave. Neki od njih vjerni su ciglici, mnogo je onih koji najviše vole brzinski smućkati instanticu, a posljednjih godina svjedočimo velikom porastu kavopija zainteresiranih za takozvane specialty tj. vrhunske kave.

Galerija Kafetijera Bialetti (Sol i papar, 289 kn) Ručni mlinac za kavu Banquet (Vivre, 133,90 KN) Preša za kavu (IKEA, 149,90 KN) +7 Pjenjača za mlijeko Hama (Elipso, 59,90 KN)

Pod tim nazivom podrazumijevamo kavu najviše moguće kvalitete koja je uzgojena u najboljim mogućim uvjetima za pojedinu sortu.

Bez obzira na to kojem timu pripadaju, kavopije će se uvijek razveseliti kada im darujete nešto vezano uz njihov omiljen napitak.

Upravo smo zato pronašli 10 savršenih poklona za njih. Jasno je da s pakiranjem vrhunske kave jednostavno ne možete pogriješiti.

Kafetijera Bialetti (Sol i papar, 289 kn) Kafetijera Bialetti (Sol i papar, 289 kn) (Foto: Sol i papar)

Ako vaša prijateljica najviše voli tursku kavu, možete joj pokloniti simpatičnu džezvu. Za one dame koje preferiraju dobar espresso odaberite kafetijeru.

Naravno, set lijepih šalica za kavu s blagdanskim motivima ili pak klasičnim također je sjajan odabir. Zavirite u galeriju i pogledajte još poklona za prijateljice kavopije.

Set šalica za espresso (Lonci & Poklopci, 232 KN) Set šalica za espresso (Lonci & Poklopci, 232 KN) (Foto: Lonci & Poklopci)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju