Samopouzdanje će svakog muškarca učiniti atraktivnijim bez obzira na fizički izgled, no ono se gradi postepeno i s godinama. Međutim, na mušku privlačnost nekad djeluju i neki posve 'neobjašnjivi' potezi koji simpatičnog tipa u manje od sekunde pretvaraju u najpoželjnijeg frajera na planeti. Tko ne može odoljeti ovim neplaniranim potezima?1. Kad podvine rukave na košulji do laktova. Znanstveno je dokazano da žene privlače muške gole podlaktice.

2. Kad opusti kravatu nakon napornog radnog dana. Nagovještaj uklanjanja odjeće za ženski je mozak jednako potentan kao i samo skidanje.

3. Kada odjene odijelo, a pogotovo ako većinu vremena provodi u trapericama i trenirkama.

Mušku privlačnost mogu povećati neke posve pitome radnje, poput nježnog dodirivanja psića ili nekog drugog mini kućnog ljubimca.

4.  Kada je galantan bez posebne zamolbe. Ima nešto stvarno privlačno kod frajera koji samoinicijativno ustupi svoje mjesto u javnom prijevozu trudnici ili mami s djecom.

5. Kada se ne boji pokazati svoje emocije i pustiti pokoju suzu.

6. Kada u naručje nježno podigne štene ili bilo koju drugu vrstu kućnih ljubimaca u minijaturnom obliku.

7. Kada preko leđa i s jednim potezom skine majicu.

8. Kada se skine.

9. Kada mu je kosa mokra i nehajno uklanja vlažne pramenove s lica.

10. Kada ima dobar losion nakon brijanja koji odlično miriši i koji nas naginje da priljubimo nos i usne uz njegov vrat.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju