Julia Roberts trenutačno se nalazi u Veroni, gdje snima modnu kampanju za jedan popularni modni brend. Nakon što su “procurile” fotografije sa snimanja, obožavatelji su ustanovili kako zgodna žena nikad nije izgledala bolje.

Galerija Julia Roberts 2009. i 2019. godine Nekad i sad: Slavne dame - 9 Nekad i sad: Slavne dame - 4 +6 Monica Belucci prije 10 godina i danas

Američka glumica ima 51 godinu, a svoj zapanjujući izgled zahvaljuje zdravom životu, dobrim genima, ali i kvalitetnim proizvodima za njegu kože. Ne čudi stoga što ju je magazin People prije dvije godine proglasio najljepšom ženom svijeta.

Christina Aguilera Manje je više: Slavne žene koje bolje izgledaju s decentnom šminkom

Briga o izgledu neizostavan je dio života u holivudskoj tvornici snova. Da bi održale svoju mladolikost, slavne dame jedu zdravo, konzumiraju proizvode bogate vitaminom E, koji je važan za elasticitet kože, ali se i podvrgavaju različitim kozmetičkim tretmanima.

Nekad i sad: Slavne dame - 9 Jennifer Lopez s godinama izgleda sve bolje (Foto: Getty Images)

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte 10 slavnih dama koje posvećuju posebnu brigu svojem licu I tijelu te izgledaju “isto” kao prije 10 godina.

Pogledajte i:

Tako i treba: Slavne dame koje se ne živciraju kad ih fotografi "uhvate" bez šminke Slavne žene bez šminke - 4 Slavne žene bez šminke - 5 Slavne žene bez šminke - 1 +3 Slavne žene bez šminke - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju