Duga, bujna i sjajna kosa desetljećima je bila imperativ među ženama iz svijeta zabavne industrije. Njihovi dugi valovi bili su simbol ženstvenosti, ali onda su ih, malo-pomalo, odlučile odrezati (ili odstraniti ekstenzije) te napraviti veliku promjenu. Neke od njih, poput Charlize Theron ili Scarlett Johansson, oduvijek vole eksperimentirati s kratkim frizurama.

S druge strane, ima i onih koje se na drastičan rez odluče zbog posla, poput Anne Hathaway, koja je kosu skratila zbog uloge u filmu "Jadnici". To se pokazalo kao dobar i isplativ potez – upravo joj je ta uloga donijela prvog Oscara, i to onog u kategoriji za najbolju sporednu glumicu. Nakon toga Anne se vratila poludugoj i dugoj kosi.

U nastavku pogledajte 10 slavnih dama s dugom i kratkom kosom te sami odlučite koja im frizura bolje pristaje i je li šišanje bilo dobar ili loš potez.

SCARLETT JOHANSSON

Scarlett Johansoon izgleda bolje s...

glasova:

ANNE HATHAWAY

Anne Hathaway izgleda bolje s...

glasova:

HALLE BERRY

Halle Berry izgleda bolje s...

glasova:

MICHELLE WILLIAMS

Michelle Williams izgleda bolje s...

glasova:

KEIRA KNIGHTLEY

Keira Knightley izgleda bolje s...

glasova:

KATY PERRY

Katy Perry izgleda bolje s...

glasova:

KERRY WASHINGTON

Kerry Washington izgleda bolje s...

glasova:

JENNIFER LAWRENCE

Jennifer Lawrence izgleda bolje s...

glasova:

KRISTEN STEWART

Kristen Stewart izgleda bolje s...

glasova:

CHARLIZE THERON

Charlize Theron izgleda bolje s...

glasova:

Slavne Hrvatice za koje smo zaboravili da su nekad imale kratku kosu Na početku glazbene karijere i Franka Batelić imala je kratku kosu I Severina je probala kratku kosu Ivana Banfić u 90-ima je nosila kratku kosu +2 Zrinka Cvitešić

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju