Kada je Ashley Graham svojevremeno tijekom svoje trudnoće objavila video u kojem se vidi kako uživa na plaži odjevena u bikini, izazvala je razne reakcije. I dok su jedni s oduševljenjem komentirali njezin trudnički trbuščić, drugima je to bio povod da prokomentiraju njezinu tjelesnu težinu.

Drago mi je što si trudna, ali mislim da bi sada bilo krajnje vrijeme da malo pripaziš na kilograme. Nećemo se lagati, ti nisi plus size, ti jednostavno imaš višak kilograma i to ne izgleda lijepo, pogotovo ne u trudnoći, napisala je jedna anonimna korisnica Instagrama.

Ashley Graham Ashley Graham (Foto: Profimedia)

Naravno, obožavatelji slavne ljepotice odmah su stali u obranu ljepotice. Njezini kilogrami nisu tvoja stvar. Izgleda predivno i dokle god je zdrava, ništa drugo ne bi trebalo biti važno pa tako ni brojka na vagi, odgovorila joj je druga korisnica, a treća napomenula da nema potrebe za uznemiravanjem trudnice s takvim komentarima.

Predivna Ashley na komentare se uopće nije obazirala te je s ponosom nastavila pokazivati svoju trudničku figuru u bikiniju, baš kao i mnoge poznate dame prije nje koje možete vidjeti u galeriji.

Iskra Lawrence Iskra Lawrence (Foto: Profimedia)

Bravo, dosta je skrivanja! Slavne žene koje odbijaju kamuflirati šlaufiće i celulit na plaži Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham +7 Manekenka Tabria Majors

Ashley Graham: Žena koja zarađuje pola milijuna dolara mjesečno neka vam bude uzor kad idete na plažu Ashley Graham u kupaćem kostimu Ashley Graham u kupaćem kostimu Ashley Graham u kupaćem kostimu +2 Ashley Graham u kupaćem kostimu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju