U holivudskoj tvornici snova mladost je na cijeni, pa ne čudi što se brojne slavne dame podvrgavaju različitim kozmetičkim tretmanima ne bi ili izgledale mlađe. Neke žene blagoslovljene su i dobrim genima te izgledaju kao da imaju 10, 15 ili čak 20 godina manje nego što im piše na rodnom listu

Galerija 10 slavnih dama kojima nikad ne biste pogodili godine - 10 10 slavnih dama kojima nikad ne biste pogodili godine - 9 10 slavnih dama kojima nikad ne biste pogodili godine - 6 +6 Jada Pinkett Smith ima 46 godina
Lijep i mladolik izgled rezultat je kvalitetne prehrane i zdravog načina života, kao i posljedica dobre genetike. Za to je najbolji primjer Jennifer Lopez koja samo jede hranu organskog porijekla, a nikad ne konzumira procesiranu hranu poput industrijskih grickalica i slatkiša.

Također nikad ne pije alkohol, ne puši te ne konzumira kofein. Iako je u srpnju prošle godine ispuhala 48 svjećica na rođendanskoj torti, nitko ne bi rekao da je pragu petog desetljeća.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte i druge slavne dame kojima bi teško bilo pogoditi stvarne godine jer izgledaju mladoliko.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju