Nije lako hodati u cipelama s vrtoglavim potpeticama. Dokazuju to i svjetski poznate manekenke koje su plaćene da hodaju u dizajnerskoj odjeći i obući, pa se svejedno katkad popiknu i padnu.

Galerija Julia Roberts u Guccijevim cipelama Lisbeth s potpeticom od 13 cm Salma Hayek ima Guccijeve Angel platforme s potpeticom od 16,5 cm u svim bojama Jennifer Lopez u vrtoglavim srebrnim sandalama od 15 cm na Met Gali 2019. godine +6 Blake Lively u štiklama Christiana Louboutina s potpeticom od 16 cm

Naomi Campbell, primjerice, ušla je u modnu povijest kada se spotakla u monumentalnim cipelama Vivienne Westwood na modnoj reviji ove britanske dizajnerice 1993. godine.

Zbog cipela-platforma od 20-ak centimetara slavna manekena je izgubila ravnotežu i pala na modnu pistu, a potom se dobro nasmijala svojoj šeprtljavosti, ustala i odradila svoj posao do kraja.

Sofia Vergara u štiklama Jamie Christiana Louboutina s potpeticom od 15,5 centimetara Sofia Vergara u štiklama Jamie Christiana Louboutina s potpeticom od 15,5 centimetara (Foto: Guliver)

Velika ljubiteljica vrtoglavih platformi od 20-ak centimetara je i glazbena diva Lady Gaga. Kroz svoju karijeru nosila je sve od cipela u obliku životinje pasanac Alexandera McQueena do monumentalnih modela brenda Pleaser Shoes.

Koje su sve dame nosile vrtoglave cipele na crvenom tepihu kroz svoju karijeru, provjerite u našoj fotogaleriji na početku teksta.

Blake Lively u štiklama Christiana Louboutina s potpeticom od 16 cm Blake Lively u štiklama Christiana Louboutina s potpeticom od 16 cm (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju