Brojne studije su pokazale da je upravo smisao za humor najvažnija karakteristika koju žene traže od idealnog muškarca. Od definiranih mišića i skupocjene odjeće, damama je važnija duhovitost partnera.

Ne čudi stoga što su brojni komičari netradicionalnog izgleda u vezama i brakovima s nekim od najljepših dama u showbiznisu.

Komičar iz američkog showa "Saturday Night Live“ Pete Davidson pažnju medija privlačio je svojim vezama sa slavnim glumicama, pjevačicama i modelima.

Iako se 28-godišnji Pete ne može nazvati klasično zgodnim muškarcem, na njega su pale Ariana Grande i Kate Backinsale, a kratko vrijeme bio je u vezi i s Kaiom Gerber. Novu ljubav pronašao je s Kim Kardashian.

Lijepu glumicu Leslie Mann prije 25 godina osvojio je i sramežljivi Judd Apatow koji je u međuvremenu postao jedan od najpoznatijih redatelja i producenata američkih filmskih komedija i televizijskih serija.

Slika nije dostupna Dok nas tvoj uspjeh ne rastavi: Poznati brakovi koji su puknuli jer su muževi bili "slabiji"

Slika nije dostupna "Izgleda poput tinejdžera, kako možeš biti s njim?" 10 slavnih dama koje ljube mlađe muškarce

Britanski komičar Chris O'Dowd javno je priznao da ne razumije kako je uspio osvojiti tako prekrasnu ženu – Dawn Porter s kojom je u sretnom braku već deset godina i s kojom ima dvoje djece.

Zavirite u našu fotografiju i pogledajte 10 slavnih komičara koji su svojom duhovitošću osvojili 10 prekrasnih dama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju