Pravi muškarci znaju se nositi s poslovnim uspjesima svojih boljih polovica. U holivudskim kuloarima se pričalo da ovi muškarci to nisu znali.

Galerija Ryan Phillippe i Reese Witherspoon Gwen Stefani i Gavin Rossdale Jennifer Gardner i Scott Foley +2 Jessica Simpson i Nick Lachey razveli su se 2006. godine

1. HILARY SWANK I CHAD LOWE 
Hilary Swank i Chad Lowe izrekli su sudbonosno da u rujnu 1997. godine. Godinama su se smatrali savršenim holivudskim parom, no problemi su nastupili kada je lijepa glumica prvo osvojila Oscara za ulogu u filmu “Dečki ne plaču”, a pet godina kasnije i za Eastwoodovu “Djevojku od milijun dolara”. Papire za razvod predali su godinu dana kasnije. Iako su nepomirljive razlike bile razlog njihovog razvoda, upućeni tvrde da se brat glumca Roba Lowea nije mogao nositi s planetarnim uspjehom svoje drage.

Hilary Swank i Chad Lowe Hilary Swank i Chad Lowe rastali su se 2006. (Foto: Getty Images)

2. CAMILLE I KELSEY GRAMMER
Camille Grammer je godinama bila odana supruga Kelseyu Grammeru koja ga je pratila na sve dodjele nagrada, a osobito tijekom emitiranja serije "Frasier“ u kojem je imao glavnu ulogu. Nakon što se serija prestala emitirati, Kelseyjeva zvijezda je počela blijediti. Kad je Camille postala jedna od najpopularnijih natjecateljica u reality showu "Holivudske supruge", Kelsey je zatražio razvod. Kasnije se saznalo da ju je varao s Kayte Walsh, s kojim je neposredno nakon toga zaplovio u novu bračnu luku.

Camille i Kelsey Grammer Camille i Kelsey Grammer razveli su se 2011. godine (Foto: Getty Images)

3. JESSICA SIMPSON I NICK LACHEY
Nick Lachey postao je popularan u drugoj polovici devedesetih kao pjevač glazbene skupine "98 Degrees“. No veću slavu ostvario je kao suprug pjevačice Jessice Simpson. Kada je shvatio da uspjeh reality showa "Newlyweds“ u kojem su se oboje pojavljivali počiva uglavnom na slavi njegove supruge, te da samo ona dobiva ponude za filmove i reklame, brak se ubrzo raspao.

Jessica Simpson i Nick Lachey Jessica Simpson i Nick Lachey razveli su se 2006. godine (Foto: Getty Images)

4. JENNIFER GARNER I SCOTT FOLEY
Jennifer Garner upoznala je Scotta Foleya na snimanju serije "Felicity“. On je tamo bio jedan od tri glavna glumca, dok se ona tek pojavljivala u manjoj ulozi. Zaljubili su se i oženili 2000. godine. Samo godinu dana kasnije Jennifer je dobila glavnu ulogu u seriji "Alias“, koja ju je prometnula u veliku zvijezdu. Ispalo je da je novostečena popularnost bila prevelik izazov za par koji se sporazumno rastao 2003. godine.

Jennifer Gardner i Scott Foley Jennifer Gardner i Scott Foley razveli su se 2003. godine (Foto: Getty Images)

5. GWEN STEFANI I GAVIN ROSSDALE

Gwen Stefani upoznala je Gavina Rossdalea 1998. godine kada je njezin bend "No Doubt“ bio predgrupa njegovom sastavu "Bush“. Rock glazbenici su se ubrzo zaljubili, oženili i dobili troje djece. No Gwen je u međuvremenu postala međunarodna zvijezda, dok Gavin nikad nije u potpunosti ostvario svoj talent. Par se razveo 2015. godine nakon što je Gwen otkrila da je Gavin vara s dadiljom.

Gwen Stefani i Gavin Rossdale Gwen Stefani i Gavin Rossdale razveli su se 2015. (Foto: Getty Images)

6. REESE WITHERSPOON I RYAN PHILLIPPE

Reese i Ryan upoznali su, zaljubili i oženili vrlo mladi – kad je ona imala 23., a on 25. godina. U međuvremenu su postali roditelji Ave i Deacona te izgradili svoje glumačke karijere. Pritom valja znati da je Reese bila nešto uspješnija. te da je dobila Oscara za ulogu u filmu "Hod po rubu“. Iako oboje tvrde da su bili premladi za brak te da je to razlog njihovog razvoda, upućeni tvrde da se Ryan nije znao nositi s popularnošću svoje supruge te da je utjehu tražio u drugim ženama.

Ryan Phillippe i Reese Witherspoon Ryan Phillippe i Reese Witherspoon rastali su se 2007. godine (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju