Neki muškarci baš teško pokazuju ljubav, a većina žena će se složiti da su romantičari izumrla vrsta. Kad ste zadnji put doživjele da vam partner iz čista mira pokloni ružu, odvede vas na romantičnu večeru ili vam jednostavno izjavi ljubav?

Galerija Slavni muškarci koji nije problem pokazati ljubav Slavni muškarci koji nije problem pokazati ljubav Slavni muškarci koji nije problem pokazati ljubav +7 Ryan Reynolds i Blake Lively

Prema suvremenim mitovima, žene padaju na zločeste dečke, a dječake se od malih nogu uči da nije muški pustiti suzu i javno izraziti ljubav. Oni trebaju biti čvrsti, gospodariti svime što ih okružuje, a njihov stav treba biti borben, ratnički.

Iz tih razloga većina muškaraca ne pokazuje javno svoje osjećaje, a posebno ljubav. Kako bismo razbili ovu stigmu, pripremili smo popis od 10 slavnih frajera koji su rođeni romantičari. 

1. Ryan Reynolds

Ryan i Blake Lively jedan su od najsimpatičnijih parova iz svijeta slavnih. Nedavno su dobili četvrto dijete, a Ryan je više puta javno napomenuo da uživa u obiteljskom životu. Zaljubljeni bračni par zadirkuje se na društvenim mrežama, a Ryanu nikad nije bio problem pred cijelim svijetom reći koliko obožava svoju ženu.

Slavni muškarci koji nije problem pokazati ljubav Ryan Reynolds i Blake Lively (Foto: Profimedia)

2. Pierce Brosnan

Pierce Brosnan i njegova supruga Keely Shaye Smith žive u sretnom braku gotovo 30 godina. Veliki zavodnik godinama je vjeran samo jednoj ženi. Više puta je javno progovorio o njihovoj beskrajnoj ljubavi.

Povodom 28. godišnjice braka, Pierce je Keely posvetio objavu na društvenim mrežama. Opisao je njihov ljubavni put, a lijepo poruku zaključio baš romantičnim riječima.

Ljubavi moja oduvijek, ti si moj život ispunila radošću i srećom. Ti si svjetlo mog života, ljubavi, napisao je prošle godine.

Slavni muškarci koji nije problem pokazati ljubav Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia)

3. Hugh Jackman

Hugh je poznat kao jedan od najvećih slavnih romantičara. Više puta je javno iskazao ljubav prema svojoj ženi, glumici Deborri Lee Furness, ali 2018. na Međunarodnom filmskom festivalu u Santa Barbari je baš ganuo javnost.

Vjerovala si u mene kad ja nisam mogao. Voljela si me sa strašću i dubinom za koju nisam ni znao da postoji. Gurala si me i ohrabrivala kad sam se bojao izaći van. Voljela si me bezuvjetno, nisam ni znao da se tako može voljeti. Sve dijelim s tobom, cijeli svoj život. Volim te, rekao je Hugh tada.

Slavni muškarci koji nije problem pokazati ljubav Hugh Jackman i Deborra Lee Furness (Foto: Profimedia)

4. John Legend

Poznati pjevač i njegova supruga, Chrissy Teigen, također su poznati po ljubavi koju vrlo rado pokazuju u javnosti. Poznato je i da njegove pjesme većinom govore o njoj, a za više puta je priznao da ona, kao i prvog dana, potresa cijeli njegov svijet.

Ne smeta mi imati reputaciju muškarca koji je odan svojoj supruzi. Kad pišem o njoj, autentičan sam. Pišem o ljubavi koju sam doživio, rekao je jednom prilikom za Cosmopolitan.

Slavni muškarci koji nije problem pokazati ljubav John Legend i Chrissy Teigen (Foto: Profimedia)

5. Princ Harry

Harry je jedan od onih muškaraca koji će za svoju ženu učiniti baš sve – pa i otići na drugi kraj svijeta i sukobiti se s vlastitom obitelji.

O tome koliko se brzo zaljubio u Meghan, govorio je u brojnim intervjuima, a baš je poseban bio onaj iz 2017. kad je Harry rekao da se ona spotaknula, upala u njegov život i učinila ga savršenim.

Slavni muškarci koji nije problem pokazati ljubav Meghan Markle i princ Harry (Foto: Profimedia)

6. Tom Hanks

Tom Hanks i Rita Wilson dijele veliku ljubav već više od 30 godina. Nerazdvojni bračni par pravi je primjer kako odnos treba izgledati i jedno drugom u velika podrška u lijepim, ali i tužnim životnim trenutcima.

Neopisivo volim svoju ženu, ona je najbolje što mi se dogodilo u životu. Naš brak je predivan jer smo se vjenčali iz pravih razloga, iz velike ljubavi, rekao je jednom prilikom za ET.

Slavni muškarci koji nije problem pokazati ljubav Tom Hanks i Rita Wilson (Foto: Profimedia)

7. Ryan Gosling

Još jedan romantični Ryan koji obožava svoju ženu. Naviknuli smo ga gledati u baš romantičnim filmovima, a čini se da je takav i u privatnom životu. Poznati holivudski frajer i njegova supruga, Eva Mendes, drže se podalje od očiju javnosti i slove kao jedni od najstabilnijih parova u svijetu slavnih.

Ryan je više puta javno govorio o njihovoj ljubavi koja se rodila iz prijateljstva, te o njezinoj ljepoti koja ga hipnotizira.

Slavni muškarci koji nije problem pokazati ljubav Ryan Gosling i Eva Mendes (Foto: Profimedia)

8. Barack Obama

Bivši predsjednik SAD-a više je puta pokazao da je pravi džentlmen. Sad već davne 2010. javno je rekao da je njegov najveći životni uspjeh osvajanje supruge Michelle, te da je ona zaslužna za sva njegova postignuća.

Očito je da ja ništa ne bih uspio bez nje. Ne samo da je sjajna prva dama, ona je moja stijena i moje sve, moja motivacija, rekao je Oprah 2011. godine.

Slavni muškarci koji nije problem pokazati ljubav Barack i Michelle Obama (Foto: Profimedia)

9. Matt Damon

Ne zna se mnogo o Luciani Barroso, konobarici koja je ukrala srce Mattu Damonu. Par se upoznao prije 20 godina, a njihova ljubav još uvijek gori istim žarom.

Pronašao sam pravu osobu i bilo je kao da me je udario grom – doslovno, sve se promijenilo u mom životu. Moj život je mnogo lakši zbog moje žene i mog braka. Sve ima smisla, ona je moja srodna duša, rekao je Damon za The Telegraph 2014.

Slavni muškarci koji nije problem pokazati ljubav Matt Damon i Luciana Barroso (Foto: Profimedia)

Slavni hrvatski parovi koji su u braku već 15, 25, 35 godina Ivana Vrdoljak Vanna i Andrija Vrdoljak u braku su od 1998. godine Jadranka i Dubravko Ivaniš, poznatiji pod nadimcima Yaya i Ripper, u braku su od 2001. Ljupka Gojić i Mihael Mikić u braku su od 2006. godine +6 Anica i Robert Kovač u braku su od 2001. godine

10. George Clooney

Do prije 10 godina, šarmantni glumac je bio najpoželjniji neženja. Činilo se kako će zauvijek srce čuvati samo za sebe, a onda se pojavila Amal i zauvijek promijenila njegovu sudbinu.

Obraćajući se supruzi u govoru na dodjeli Zlatnih globusa 2015., Clooney je rekao: Amal, kakva god alkemija nas je spojila, ne mogu biti ponosniji što sam tvoj suprug.

Slavni muškarci koji nije problem pokazati ljubav George i Amal Clooney (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju