Mnoge veze (i brakovi) slavnih parova započeli su preljubom. Stručnjaci kažu da uspjeh takve veze ovisi od situacije do situacije, a koliko je poznatih "preljubnika" još uvijek zajedno provjerite u nastavku

Galerija Jennifer Aniston i Justin Theroux - zajedno od 2010. godine Jennifer Aniston i Brad Pitt razveli su se 2005. godine Angelina Jolie i Brad Pitt - razveli se 2016. godine +7 Julia Roberts i Danny Moder - zajedno od 2001. godine Može li ljubavna veza koja je započela preljubom potrajati? Stručnjaci kažu da to ovisi o raznim faktorima.

Ako je sama afera započela zbog potrebe za kratkotrajnom razonodom, vjerojatnost da će se sve pretvoriti u kvalitetnu i dugu vezu uistinu je mala. Međutim, ako osobe koje počine preljub uistinu u novoj osobi traže sve što nisu dobili od partnera tj. partnerice i očekuju kvalitetan odnos, onda njihova veza ima budućnost.

Da sve ovisi od situacije do situacije pokazuju i primjeri poznatih parova čije su veze započele aferom.
Jennifer Aniston i Brad Pitt razveli su se 2005. godine Jennifer Aniston i Brad Pitt razveli su se 2005. godine Foto: Guliver/CoverImages
Ljubavni trokut Brada Pitta, Angeline Jolie i Jennifer Aniston punio je stupce medija 2005. godine. Brad i Jennifer bili su u braku pet godina kada je glumac započeo snimanje filma "Gospodin i gospođa Smith" u kojem je glavnu žensku ulogu imala Angelina Jolie.
Angelina Jolie i Brad Pitt - razveli se 2016. godine Angelina Jolie i Brad Pitt - razveli se 2016. godine Foto: Guliver/CoverImages
Ubrzo je svjetsku javnost iznenadila vijest da se naoko sladan bračni par razvodi, a onda su svi saznali da je razlog razvoda upravo fatalna glumica. Prema vlastitom priznanju, Brad i Angelina zaljubili su se na setu.

Zajedno su posvojili dvoje djece i dobili troje biološke, a 2014. izrekli su sudbonosno "da" na intimnoj ceremoniji u Francuskoj. Međutim, brak nije potrajao i par se razveo 2016. godine.

Mnogi su tijekom svih tih godina sažalijevali Jennifer, ali oni možda ne znaju da je njezin drugi brak započeo aferom.

Naime, Jennifer se u Justina Therouxa zaljubila tijekom snimanja filma "Wanderlust", u vrijeme kada je još bio u vezi s kostimografkinjom Heidi Bivens s kojom je proveo 14 godina, ali veza je naglo prekinuta upravo zbog Jennifer. Američka filmska zvijezda i 46-godišnji glumac oženili su se 2015. godine i još uvijek su zajedno.

U galeriji pogledajte još poznatih parova čija je veza započela preljubom i provjerite jesu li još uvijek zajedno, a zatim saznajte koji su slavni brakovi preživjeli nevjeru.
Princ Charles i Camilla Parker Bowles - službeno zajedno od 1998. godine Princ Charles i Camilla Parker Bowles - službeno zajedno od 1998. godine Foto: Getty Images
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju