Žene vole visoke muškarce, potvrdile su brojne znanstvene studije. Visoki su muškarci samopouzdaniji, izgledaju sposobnije i zbog toga češće dobivaju bolje poslove od nižih muškaraca, a žene ih kroz evolucijsku prizmu gledaju kao “odlične lovce” i “hranitelje” obitelji.

Galerija Megan Fox Lisa Bonet i Jason Momoa Jada i Will Smith +6 Kourtney Kardashian i Travis Barker

No što se dogodi kada iznimno visok muškarac upozna nisku ženu? Niske dame i visoki muškarci čest su prizor među poznatima i slavnima. Svojedobno su zvijezde svih crvenih tepiha bila 153 centimetara visoka glumica Hayden Panetierre i njezin 45 centimetara viši (bivši) dečko Vladimir Kličko.

Ljubavne navike najsretnijih parova Sedam navika koje imaju samo najsretniji parovi

Zbog velike razlike u visini pažnju su privlačili Kim Kardashian i Kris Humphries te Josh Duhamel i Fergie, dok su danas veliki izazov za fotografe Jason Momoa i njegova Lisa ili pak Kristen Bell i Dex Shepard. Njima su se, po velikoj razlici u visini, pridružili i 163 centimetara visoka Megan Fox i njezin 29 centimetara viši dečko Machine Gun Kelly te Kourtney Kardashian i Travis Barker.

Jada i Will Smith Jada i Will Smith (Foto: Profimedia)

Kod ovih parova izmjena nježnosti u stajaćem položaju vrlo je nezgodna stvar. Ne samo da dame moraju “polomiti” vrat da bi poljubile svoje partnere već se i oni moraju zgrčiti ne bi li uspješno zagrlili svoje bolje polovice.

Kako to izgleda kada niska žena želi poljubiti vrlo visokog muškarca, provjerite u našoj fotogaleriji.

Lisa Bonet i Jason Momoa Lisa Bonet i Jason Momoa (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju