Žene vole visoke muškarce, potvrdile su brojne znanstvene studije. Visoki su muškarci samopouzdaniji, izgledaju sposobnije i zbog toga češće dobivaju bolje poslove od nižih muškaraca, a žene ih kroz evolucijsku prizmu gledaju kao “odlične lovce” i “hranitelje” obitelji.

Galerija Mila Kunis i Ashton Kutcher Megan Fox Kristen Bell i Dax Shepard +6 Kourtney Kardashian i Travis Barker

No što se dogodi kada iznimno visok muškarac upozna nisku ženu? Niske dame i visoki muškarci čest su prizor među poznatima i slavnima.

Zvijezde crvenih tepiha su uvijek 152 Adrienne Bosh i njezin 59 centimetara viši suprug Chris Bosh, inače poznati košarkaš u NBA-u.

Košarkaš Chris Bosh je visok 2,11 m, a njegova žena Adrienne 1,52 m Košarkaš Chris Bosh je visok 2,11 m, a njegova žena Adrienne 1,52 m (Foto: Guliver)

Zbog velike razlike u visini pažnju privlače i Mila Kunis i Ashton Kutcher, Elsa Pataky i Chris Hemsworth, te Kristen Bell te Dex Shepard.

Njima su se, po velikoj razlici u visini, pridružili i 163 centimetara visoka Megan Fox i njezin 29 centimetara viši dečko Machine Gun Kelly te Kourtney Kardashian i Travis Barker.

Megan Fox Megan Fox i Machine Gun Kelly (Foto: Profimedia)

Kod ovih parova izmjena nježnosti u stajaćem položaju vrlo je nezgodna stvar. Ne samo da dame moraju “polomiti” vrat da bi poljubile svoje partnere već se i oni moraju zgrčiti ne bi li uspješno zagrlili svoje bolje polovice.

Kako to izgleda kada niska žena želi poljubiti vrlo visokog muškarca, provjerite u našoj fotogaleriji.

Kristen Bell i Dax Shepard Kristen Bell i Dax Shepard (Foto: Guliver image)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju