Je li moguće ne prepustiti se u ruke profesionalnih vizažista i svejedno izgledati besprijekorno, čak i u najtežim uvjetima? Ovih deset slavnih dama ne samo da ne trebaju nikakvu pomoć već su se za najvažnije događaje u životu našminkale same

Kada govorimo o slavnim ženama koje se šminkaju same, najprije se moramo prisjetiti vojvotkinje od Cambridgea.

Naime, Catherine Middleton toliko dobro barata šminkom da se za vlastito vjenčanje uljepšala sama. I stvarno je izgledala savršeno, a look je preživio sva poziranja i pozdravljanja te sve vremenske uvjete.

Šmikanje je za mnoge slavne žene nešto što su oduvijek radile same i nikada nisu niti tražile pomoć profesionalaca. Takva je glumica Kate Hudson, koja se u jednom intervjuu čak našalila da ako joj propadne glumačka karijera, uvijek može raditi kao vizažistica.

A s njom bi se vjerojatno složila i latino diva Shakira koja se također šminka sama zato što je, kako kaže, "dobra u tome, brza i jeftina".

Glumica Scarlett Johansson usluge vizažista traži samo za najveće evente, a u bezbroj slučajeva snimljena je sa savršenim "kućnim" make-upom, dok njezina kolegica Lucy Liu rado dijeli i make-up savjete.

U torbici uvijek nosi tekući eyeliner i olovku za oči, a u jednom je intervjuu čak podijelila savjet koji ju često spašava. Tekući eyeliner nosim danju, a navečer samo iscrtam unutarnju liniju donjeg kapka - govori glumica.

Sophia Bush tvrdi kako joj za make-up treba samo pet minuta vremena, a sama se šminka i za crveni tepih jer ju takve stvari zabavljaju.

Cijelu priču oko šminkanja poprilično je pojednostavila modna ikona Olivia Palermo. U nemogućnosti da pronađe idealnu nijansu ruža za usne, jednostavno ne stavlja ništa.

A koje još holivudske ljepotice ne trebaju usluge vizažista pogledajte u galeriji.

Vjerujete li da ove dame ne koriste usluge vizažista?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju