Haljine rađene po mjeri, spektakularan nakit i torbice, predivne cipele, savršene frizure i besprijekorna šminka – ovako se ukratko može sažeti prizor zvijezda na crvenom tepihu. Na svečanim događanjima poput dodjele Oscara koja se održala u tjednu na izmaku, imamo priliku vidjeti slavne dame u njihovim najglamuroznijim izdanjima.

Galerija Jessica Chastain jutro nakon 95. dodjele Oscara Hailey Bieber jutro nakon oskarovske zabave magazina Vanity Fair Vanessa Hudgens jutro nakon 95. dodjele Oscara +7 Maria Bakalova na oskarovskoj zabavi Vanity Faira 2022. i dan nakon dodjele

I upravo ti prizori u mnogim "običnim" ženama izazivaju pomiješane osjećaje. Uspoređujemo se s poznatim damama, vjerujući da su uistinu tako savršene kako izgledaju, a zapravo zaboravljamo da iza njihovih izdanja stoji tim stilista, vizažista i frizera zahvaljujući kojima naposljetku i izgledaju besprijekorno na crvenom tepihu.

Hailey Bieber jutro nakon oskarovske zabave magazina Vanity Fair Hailey Bieber jutro nakon oskarovske zabave magazina Vanity Fair (Foto: AFP/Profimedia)

A onda glamur nestane te s njim odlazi i iluzija savršenstva u koju zapravo ne trebamo vjerovati. Točnije, samo moramo shvatiti da svaka žena može izgledati jednako spektakularno kao i sve te dame kojima se divimo.

17 najljepših haljina na svečanom tepihu ovogodišnjih Oscara Najljepše haljine na ovogodišnjim Oscarima Halle Berry u haljini Tamare Ralph na Oscarima 2023. - 6 Lady Gaga u haljini modne kuće Versace +14 Nicole Kidman u haljini modne kuće Armani

Jutro nakon Oscara, kada skinu svoje svečane večernje toalete, šminku i pokvare frizuru tijekom spavanja, te dame uskaču u svakodnevne kombinacije u kojima izgledaju kao i svi mi. Vanessa Hudgens bila je jedna od najbolje odjevenih žena na 95. dodjeli Oscara.

Glumica je za tu prigodu preuzela voditeljsku ulogu u tradicionalnoj emisiji "Countdown to Oscars" na mrži ABC. Pritom je izgledala fantastično u vintage haljini francuske modne kuće Chanel koju je spojila s crnim satenskim salonkama.

Vanessa Hudgens jutro nakon 95. dodjele Oscara Vanessa Hudgens jutro nakon 95. dodjele Oscara (Foto: AFP/Profimedia)

Paparazzi su je snimili i jutro nakon dodjele na izlasku iz jednog losanđeleskog hotela u potpuno drugačijem izdanju. Bila je odjevena u predimenzioniranu trenirku, sako i tenisice s debelim potplatom, a na licu nije imala ni trunku šminke.

U galeriji pogledajte još fotografija slavnih dama nakon dodjele Oscara.

Jutro nakon Oscara 2007. godine Jessica Biel izvela je svog psa u šetnju Jutro nakon Oscara 2007. godine Jessica Biel izvela je svog psa u šetnju (Foto: AFP/Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju