Elizabeth Taylor smatrala se jednom od najljepših žena svijeta. Dio te ljepote pripisivao se i njezinim izražajnim očima.

Galerija

Ne samo da su njezine oči mijenjale boju, a na trenutke izgledale i ljubičasto – već su je okruživale i prirodno guste trepavice koje su tako dodatno istaknule ovaj dio lica. Ne čudi stoga što se Elizabeth Taylor nalazi i na listama dama s najljepšim očima svih vremena.

Izražajne oči svijetloplave nijanse prepoznatljiva su karakteristika američke glumice Alexis Bledel, koja se proslavila ulogom Rory u televizijskoj seriji "Gilmorice". Svojim očima na prvu loptu osvaja i Olivia Wilde koja ima oči prozirno plave boje, ali i atraktivnog bademastog oblika.

Kada se žene pita kakve bi oči najradije imale, često se spominje Angelina Jolie. Holivudska glumica ima prirodno plave oči u kojima se često puta zna naći zelenkaste nijanse što stvara nesvakidašnji efekt, a pogotovo u kontrastu s njezinom svijetlom puti.

Po svojim prekrasnim očima pamti se i Audrey Hepburn. Iako se smeđe oči često ne smatraju toliko egzotičnima poput onih plave ili zelene boje, Audrey, kao i Keira Knightley upravo dokazuju da su takve oči jednako lijepe.

Zasigurno jedni od najljepših i najposebnijih atributa svake osobe su njihove oči i pogled. Izdvojili smo deset slavnih žena za koje smatramo da imaju najljepše oči. Koje to slavne žene, provjerite u našoj galeriji.

Ankete

(8594) Tko po vašem mišljenju ima najljepše oči s našeg popisa?

rezultati povratak glasova2928
rezultati

Slavne dame s najljepšim očima - 6
Angelina Jolie (Foto: Getty Images)