Elizabeth Taylor smatrala se jednom od najljepših žena svijeta. Dio te ljepote pripisivao se i njezinim izražajnim očima.

Ne samo da su njezine oči mijenjale boju, a na trenutke izgledale i ljubičasto – već su je okruživale i prirodno guste trepavice koje su tako dodatno istaknule ovaj dio lica. Ne čudi stoga što se Elizabeth Taylor nalazi i na listama dama s najljepšim očima svih vremena.

Izražajne oči svijetloplave nijanse prepoznatljiva su karakteristika američke glumice Alexis Bledel, koja se proslavila ulogom Rory u televizijskoj seriji "Gilmorice". Svojim očima na prvu loptu osvaja i Olivia Wilde koja ima oči prozirno plave boje, ali i atraktivnog bademastog oblika.

Slika nije dostupna Slavne dame kojima je rečeno da moraju operirati nos, ali one su to odbile napraviti

Kada se žene pita kakve bi oči najradije imale, često se spominje Angelina Jolie. Holivudska glumica ima prirodno plave oči u kojima se često puta zna naći zelenkaste nijanse što stvara nesvakidašnji efekt, a pogotovo u kontrastu s njezinom svijetlom puti.

Po svojim prekrasnim očima pamti se i Audrey Hepburn. Iako se smeđe oči često ne smatraju toliko egzotičnima poput onih plave ili zelene boje, Audrey, kao i Keira Knightley upravo dokazuju da su takve oči jednako lijepe.

Slika nije dostupna 10 slavnih dama koje izgledaju bolje danas nego u svojim 20-ima

Zasigurno jedni od najljepših i najposebnijih atributa svake osobe su njihove oči i pogled. Izdvojili smo deset slavnih žena za koje smatramo da imaju najljepše oči. Koje to slavne žene, provjerite u našoj galeriji.

Tko po vašem mišljenju ima najljepše oči s našeg popisa?

glasova:


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju