Želite li unijeti dašak proljeća u svoj dom, posegnite za sitnicama u nijansama i dezenima ove sezone. Na raspolaganju vam je sve od sunčane žute boje preko jarko zelene do zagasitijih ružičastih i ljubičastih nijansi.

Galerija Splitske spavaće sobe na Airbnb-u - 1 Splitske spavaće sobe na Airbnb-u - 10 Splitske spavaće sobe na Airbnb-u - 4 +6 Villa Split Art -Pistacio, Split

Ne treba vam mnogo novca da napravite značajne promjene u domu. Prostor će razigrati nova boja zidova, efektna jastučnica u jarkoj boji, šareni tepih ili čak okvir za fotografije koji ste ispunili nekim proljetnim prizorom.

Ne zaboravite da je cvijeće najljepši simbol proljeća. Ukrasite dom kiticama proljetnog cvijeća, lončanicama ili pak detaljima s cvjetnim uzorkom, kao što je novi set posteljine ili kakav efektni prekrivač.

Ideje za proljetno osvježivanje doma potražili smo na internetskoj platformi za najam smještaja Airbnb. Nama su za oko pale spavaće sobe u Splitu, koje s nekoliko razigranih detalja transformiraju cijeli dom u malu slatku oazu s mirisom proljeća.

Kupaonice u Splitu - 9 10 najlipših kupaonica u Splitu koje izgledaju kao iz kataloga namještaja

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte kako možete unijeti dašak proljeća u dom s tek nekoliko razigranih detalja.

Baš lipe: 10 splitskih dnevnih soba u kojima bismo čekali proljeće Dnevne sobe u Splitu s Airbnb-a - 10 Dnevne sobe u Splitu s Airbnb-a - 5 Dnevne sobe u Splitu s Airbnb-a - 9 +6 Dnevne sobe u Splitu s Airbnb-a - 8

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju