Tko može odoljeti lijepo uređenoj dnevnoj sobi? Takva dnevna soba obično ima udoban kauč i naslonjač s mnoštvo raznobojnih jastučića za totalno opuštanje.

Galerija Dnevne sobe u Splitu s Airbnb-a - 10 Dnevne sobe u Splitu s Airbnb-a - 5 Dnevne sobe u Splitu s Airbnb-a - 9 +6 Šik stan u Splitu

Toplini sobe pridonijet će prirodna svjetlost koja dopire s obližnjeg prozora, ali i pokoja zelena biljka. U njoj će se sigurno naći i kakva zanimljiva slika, polica s knjigama te nezaobilazni stolić za držanje omiljenog napitka ili slatkog zalogaja.

Na internetskoj platformi za najam stanova Airbnb pronašli smo deset takvih dnevnih soba u Splitu i njegovoj okolici, koje izgledaju kao da su izašli s nekog luksuznog katologa namještaja.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte prekrasne dnevne sobe iz Splita koje će vas možda nadahnuti za uređenje vlastitog doma.

Bez velikih promjena: Pet načina kako osvježiti unajmljeni životni prostor Ukrasni jastuci odmah će uljepšati unajmljeni životni prostor Efektna lampa odličan je trik za osvježenje stana Uz dogovor sa stanodavcem bacite se na bojenje zidova +0 Kupaonicu uljepšajte novom metalnom galanterijom

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju